Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Buvęs Khloe Kardashian vyras prisipažino, kad yra priklausomas nuo sekso: miegojo su 2000 moterų

Lamaras Odomas prisipažino, kad yra priklausomas nuo sekso ir narkotikų. Buvęs NBA krepšininkas savo gyvenimo nuosmukiais dalinasi biografinėje knygoje „From Darkness To Light“, kurioje atskleidžia itin atviras istorijas.
Lamaras Odomas
Buvęs NBA krepšininkas Lamaras Odomas / „Scanpix“ nuotr.

Krepšininkas knygoje prisipažįsta, kad permiegojo net su 2000 moterų. „Ten buvo per daug striptizo šokėjų, kad galėčiau suskaičiuoti. Tai nebuvo kažkas svarbaus, bet dažniausiai aš joms sumokėdavau“, – rašė L.Odomas.

„Aš buvau priklausomas nuo sekso tiek, kiek save prisimenu, esu sekso narkomanas. Aš net negalėjau apsiriboti pornografijos žiūrėjimu. Štai kaip sužinai, kad peržengiamos ribos“, – atvirai apie priklausomybę pasakoja krepšininkas.

L.Odomas taip pat atskleidė, kad apgaudinėjo buvusią žmoną Khloe Kardashian, kuri bandė krepšininką ištraukti iš priklausomybių. „Buvau sukrėstas ir sumišęs, – išskirtiniame interviu pasakojo L.Odomas. – Aš norėjau viską susigrąžinti, bet negalėjau. Norėjau tai paslėpti. Bet šią nesveiką nuodėmę sunku paslėpti... Aš turėjau problemą.“

„Scanpix“ nuotr./Khloe Kardashian su NBA krepšininku Lamaru Odomu
„Scanpix“ nuotr./Khloe Kardashian su NBA krepšininku Lamaru Odomu

Su realybės šou žvaigžde krepšininkas išsiskyrė po to, kai beveik septynerius metus vartojo kokainą ir nuolatos ją apgaudinėjo.

Nepaisant to, kad krepšininkas prisipažįsta dėl priklausomybės nuo sekso, panašu, kad jis vėl grįžo prie senų įpročių. Pasinaudodamas savo žavesiu, kuris ne vienerius metus traukė moterų dėmesį, jis užfiksuotas beflirtuojantis su žavia blondine. Kai tik moteris priėjo arčiau prie L.Odomo, šis pradėjo nusirenginėti džemperį ir pademonstravo savo ištreniruotą kūną.

Moteris vedžiojo savu šunelį, kai sustojo draugiškai pašnekėti su buvusiu krepšininku. Tačiau pasirodęs L.Odomo draugas nutraukė poros draugišką pašnekesį.

L.Odomo biografinė knyga apie narkotikus, seksą, šlovę ir pinigus bus išleista gegužės 28 d.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius