Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Buvusi Kanye Westo draugė Amber Rose įsivėlė į žodžių karą su jo svaine Khloe Kardashian

Pirmadienį socialiniuose tinkluose tarp buvusios reperio Kanye Westo (37 m.) mylimosios Amber Rose (31 m.) ir dabartinės jo svainės Khloe Kardashian (30 m.) kilo tikras žodžių karas, kuriame moterys stengėsi kuo labiau įgelti viena kitai.
Amber Rose ir Khloe Kardashian
Amber Rose ir Khloe Kardashian / „Scanpix“ ir „Instagram“ nuotr.

Konfliktą tarp šių moterų paskatino naujas Amber Rose interviu, kuriame ji neigiamai pasisakė apie jauniausią Khloe Kardashian seserį Kylie Jenner (17 m.). Ji, kaip teigia bulvarinė spauda, nuviliojo nuo Amber Rose draugės Blac Chynos (26 m.) jos vaikiną ir sūnaus tėvą reperį Tygą (25 m.). Įdomu tai, kad Blac Chyna buvo gera Kim Kardashian (34 m.) draugė, ir ji kartu su Tyga netgi dalyvavo Kim ir Kanye vestuvėse Italijoje. Neilgai trukus po tų vestuvių Tyga paliko savo sūnaus motiną ir užmezgė romaną su Kylie Jenner, kuriai tuo metu tebuvo 16 metų.

„Kylie dar tik kūdikis, 7 val. vakaro jai reikia gultis į lovą ir ilsėtis. Tygai turėtų būti gėda dėl savęs... Jis turėjo gražią moterį ir vaikelį, ir paliko juos dėl kažkokios 16-metės“, – nukirto Amber Rose.

„Scanpix“/AP nuotr./Kylie Jenner ir Khloe Kardashian
„Scanpix“/AP nuotr./Kylie Jenner ir Khloe Kardashian

Paskaičiusi šį interviu Kylie Jenner vyresnioji sesuo Khloe Kardashian kaip reikiant įsiuto ir savo nuomonę apie Amber Rose išdėstė socialiniame tinkle „Twitter“, priminusi, kad ji pati, būdama paauglė, dirbo striptizo šokėja.

„Nuo 15-os metų dirbau striptizo šokėja“, – Foxx sakė Amber Rose. Prašau, nesirūpink dėl mano sesers, kuri turi karjerą. Manęs nenervina tai, kad buvai striptizo šokėja, bet neaaiškink mano sesei, kad ji turi gulėti lovoje septintą vakaro, kai pati negulėjai, – „Twitter“ tinkle pareiškė Khloe Kardashian, priminusi seną pačios Amber Rose interviu. – Žmonės, gyvenantys stiklo namuose, neturėtų mėtytis akmenimis. Prašau, nustok šnekėti apie mus per savo interviu. Niekas iš mūsų nešneka apie tave.“

Perskaičiusi šią Khloe Kardashian žinučių tiradą, Amber Rose suskubo jai atsikirsti.

„Džiaugiuosi, kad priminei faktą, jog būdama 15-os aš buvau striptizo šokėja... Būsiu ta k***, kuri aprūpina savo šeimą, kaip ir tavo vyresnė sesuo, kuri yra k*** ir aprūpina sąvąją. Mes vienodos“, – pareiškė Amber Rose, šįkart įgeldama kitai Khloe Kardashian sesei Kim Kardashian.

„Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr./Amber Rose ir Kanye Westas (2009 m.)
„Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr./Amber Rose ir Kanye Westas (2009 m.)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius