Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Buvusi Melo Gibsono mylimoji rusė nutarė paatvirauti

Aktorių Melą Gibsoną suviliojusi rusų pianistė Oksana Grigorijeva nutarė paatvirauti su žiniasklaida. Ji tikino, kad Holivudo legenda nereikalavo atlikti tėvystės testo, kaip kalbėta, be to, pora kartu buvo ne vienus, o trejus metus.
Oksana Grigorijeva ir Melas Gibsonas
Oksana Grigorijeva ir Melas Gibsonas / „Scanpix“ nuotr.

14 metų už 54-erių aktorių jaunesnė O.Grigorijeva bendrą dukrą Lucią pagimdė praėjusių metų spalį. Moteris nutarė galinti šokiruoti Holivudą ir pareiškė susitikinėjusi su M.Gibsonu net trejus metus, o dvejus iš jų – slapta. Tokie žodžiai reiškia, kad ji su aktoriumi susiėjo dar tada, kai šis buvo vedęs Robyn.

M.Gibsonas su buvusia žmona turi septynis vaikus. Jų 29 metus trukusi santuoka buvo oficialiai nutraukta paaiškėjus, jog O.Grigorijeva laukiasi. Rusų muzikantė ne tik pavadino M.Gibsoną savo didžiausia gyvenimo meile, bet ir neigė, neva vyras buvo neištikimas ir reikalavo dukters tėvystės testo.

Mes buvome kartu trejus metus – ne vienus, kaip visi rašė.„Mes buvome labai įsimylėję. Jis buvo mano didžiausia gyvenimo meilė, taip Melas sakė ir man“, – žurnalui „Hello!“ sakė O.Grigorijeva. Moteris taip pat turi 13-metį sūnų Alexanderį nuo buvusio mylimojo aktoriaus Timothy Daltono, kuris yra vaidinęs agentą Džeimsą Bondą.

„Išsiskyrėme dėl dalykų, apie kuriuos dabar negaliu kalbėti, kada nors jie paaiškės. Tiesa visada išaiškėja. Mes buvome kartu trejus metus – ne vienus, kaip visi rašė“, – tvirtino O.Grigorijeva.

Ji pridūrė, kad dukrelė Lucia labai panaši į M.Gibsoną. „Ji – jo atvaizdas. Lucios nuostabios mėlynos akys, ji kaip mažytis Melas“, – sakė moteris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius