Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Buvusi Michaelo Douglaso žmona dėl bylinėjimosi su aktoriumi kaltina sukčius finansininkus

Su aktoriumi Michaelu Douglasu dėl dar kelių milijonų besibylinėjanti jo buvusi žmona Diandra, dėl šio teisminio ginčo kaltina liūdnai pagarsėjusius finansininkus Bernardą Madoffą ir Kennethą Starrą, tačiau ieškinio atsisakyti neketina.
Michaelas Douglasas ir Diandra Douglas
Michaelas Douglasas ir Diandra Douglas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Niujorko teismas lapkritį nusprendė, kad D.Douglas ieškinys dėl jai neva priklausančios dalies pelno, kurį aktorius gavo iš praėjusiais metais pasirodžiusio filmo „Volstritas“ (Wall Street), turi būti nagrinėjamas Kalifornijoje, ir bylą nutraukė.

Dabar buvusi žmona tikina esanti priversta tęsti bylinėjimąsi dėl to, kad pritrūko pinigų, nes tapusi sukčių patarėjų investavimo klausimais B.Madoffo ir K.Starro auka.

„Tiesą sakant, būčiau viską nutraukusi jau vien dėl to, kokiu žmogumi norėčiau būti, jeigu tik nebūtų buvę „Starr & Company“ kompanijos, jei nebūtų B.Madoffo ir nebūtų atsitikę dar daug kitų dalykų“, – sakė D.Douglas interviu žurnalui „Harper's Bazaar“.

D.Douglas pažadėjo tęsti bylinėjimąsi dėl pusės aktoriaus pajamų, gautų iš filmo „Volstritas: pinigai nesnaudžia“ (Wall Street: Money Never Sleeps), ir pridūrė, kad neįmanoma gyventi visą laiką galvojant apie „visuomenės nuomonės teismą“.

Moteris atsikirto kritikams, ją kaltinusiems dėl to, kad pernai pradėjo bylinėtis su gerklės vėžiu besigalinėjančiu aktoriumi.

„Michaelas nežinojo, kad serga, ir aš to nežinojau, ir, dievai žino, niekas nežinojo. Aš ne iš tų, kurios vaikosi ligonius ir reikalauja to, kas joms nepriklauso..., iš prigimties nesu godus žmogus“, – sakė ji.

Šį mėnesį K.Starrui teismas skyrė septynerių metų laisvės atėmimo bausmę už 30 mln. JAV dolerių pasisavinimą iš klientų, tarp kurių buvo Uma Thurman, Martinas Scorsese ir Wesley Snipesas. B.Madoffą teismas pasiuntė 150 metų už grotų už tai, kad išviliojo milijardus iš tokių asmenų kaip Kevinas Baconas ar Zsa Zsa Gabor.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius