-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Buvusio JAV prezidento George'o W.Busho dukra Barbara Bush susilaukė pirmagimio

Pasaulį išvydo buvusio JAV prezidento George’o W.Busho dukros Barbaros Bush (39) pirmagimis, skelbia CNN. Paviešintos ir pirmosios kūdikio nuotraukos.
Barbara Bush
Barbara Bush / „Scanpix“/AP nuotr.

Antradienį džiugia žinia apie rugsėjo 27 d. prie garsios šeimos prisijungusį kūdikį pasidalijo pats 43-ias JAV prezidentas.

„Pilnomis širdimis Laura ir aš su džiaugsmu pranešame apie mūsų anūkės gimimą, – tviteryje George’ą W.Bushą citavo jo soc. tinklo paskyrą administruojantys asmenys. – Cora sveika ir žavi, o mes labai didžiuojamės ir esame dėkingi.“

Barbarai Bush gimė dukra. Mergaitę ji su sutuoktiniu, scenarijų autoriumi Craigu Louisu Coyne’u pavadino Cora Georgia Coyne.

Cora – ketvirtoji buvusios JAV pirmosios poros anūkė. Barbaros Bush dvynė Jenna Bush Hager su sutuoktiniu Henry Hageriu augina tris vaikus.

Pastaroji asmeninėje instagramo paskyroje pasidalijo pirmosiomis prieš porą dienų gimusios mergaitės nuotraukomis ir rašė, kad jos atžalos nekantrauja susipažinti su pussesere.

15min primena, kad Barbara Bush ir Craigas Louisas Coyne’as aukso žiedus sumainė privačioje ceremonijoje Kenebunkporte, Meino valstijoje.

Kaip teigė George'as W.Bushas, Cora Georgia Coyne taip pat gimė Meino valstijoje netoli tos vietos, kur susituokė jos tėvai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius