Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Buvusios draugės Madonna ir Gwyneth Paltrow nesugeba užkasti karo kirvio

Panašu, kad Madonna praranda buvusią savo įtaką, o santykiai su kadaise gera drauge, aktore Gwyneth Paltrow nešyla nė per nago juodimą.
Madonna ir Gwyneth Paltrow
Madonna ir Gwyneth Paltrow / „Scanpix“ nuotr.

52-ejų popkaralienė liko be kvietimo į prestižinį, vadinamąjį Hamptono, vakarėlį. Kaip pranešė Dailymail.co.uk, į amerikiečių komiko ir kadaise gero Madonnos draugo Jerry Seinfeldo rūmuose vykusį pokylį Madonna nebuvo pakviesta, o štai 38-erių G.Paltrow į praėjusią savaitę vykusį renginį keliavo kaip garbės viešnia.

„Madonna ir Jerry buvo geri draugai, bet jis norėjo išvengti keblumų, tad jos nekvietė“, – sakė šaltinis. Praėjusiais metais G.Paltrow įsiutino Madonną per tą patį vakarėlį mėginusi įsiteikti popkaralienės Kabalos guru Eitanui Yardeni.

Kalbos, kad garsios draugės susivaidijo, pasirodė praėjusių metų pavasarį. Tada kalbėta, kad G.Paltrow ir Madonnos nuomonės išsiskyrė verslo klausimais ir jos nesugebėjo susitarti, mat abi yra ypač valdingos.

„Nė viena iš jų nenori žengti pirmo žingsnio susitaikymo link. Nors barnis buvo kvailas, dabar abi jos prikaupusios pykčio viena kitai. Madonna norėjo, kad Gwyneth su ja padirbėtų prie vienos vaizdo medžiagos, bet Gwyneth atsisakė, mat anksčiau jos mėgino kartu išleisti knygą ir iš to išėjo šnipštas“, – daugiau kaip prieš metus sakė žurnalo „InTouch“ šaltinis. Kalbos apie garsių moterų kivirčą pasirodė dar 2008-aisiais, kai Madonna skyrėsi su sutuoktiniu, režisieriumi Guy Ritchie. Tada jos bičiulė G.Paltrow mėgino draugę įkalbėti nesiskirti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius