Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

C.Diaz žurnalo viršelyje demonstruoja jogos pozas?

Holivudo žvaigždė šiuo metu tiesiog privalo elgtis keistai. Tik taip galima įvardinti naujausią aktorės fotosesiją garsiam žurnalui „Elle“, kuriam ji nusifotografavo anonsuodama naujausią savo komediją „Afigena mokytoja“ (Bad Teacher).
Cameron Diaz
Cameron Diaz / Žurnalo „Elle“ viršelis
Temos: 2 Joga Cameron Diaz

Nors filmas kino teatruose pasirodys dar tik rugpjūčio 12 dieną, Cameron jau dabar noriai dalina interviu apie filmo užkulisius ir tai, kaip jai sekėsi vienoje patalpoje dirbti su savo buvusiu vaikinu Justinu Timberlake`u.
Interviu Holivudo žvaigždė taip pat prisipažino, kad šiame filme jai reikėjo būti idealios figūros, todėl teko gerokai paplušėti sporto salėje: „Nuolat rūpinuosi savo išvaizda, tačiau atrodyti visuomet gražiai, pasitempusiai ir nepatižusiai, kai tau beveik keturiasdešimt, sudėtinga. Komedijoje man teko jaunatviškos ir itin seksualios mokytojos vaidmuo, todėl net porą mėnesių gyvenau sporto klube“.
Ar buvo sudėtinga pastaroji fotosesija? C. Diaz teigia, kad pusnuogei staipytis prieš fotografą nesunku. „Tiesiog vėl įsijaučiau į savo linksmą vaidmenį, todėl viršelyje nevisai aš – jame matote jogos pamokų nugludintą afigenos mokytojos kūną“, – juokiasi aktorė.
Komediją ir treniruotą C.Diaz kūną pamatysime jau vasaros pabaigoje, o kol kas siūlome pažiūrėti cenzūruotą  filmo „Afigena mokytoja“ anonsą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius