Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

C.Diaz meilės trikampis

Britų žurnalistai, regis, iškapstė dar vieną sensaciją. Anot jų, žavingoji Cameron Diaz pateko į meilės trikampį su dar dviem ryškiomis žvaigždėmis – Leonardo DiCaprio ir Jude‘u Law.
Cameron Diaz
Cameron Diaz / „Scanpix“ nuotr.

Thesun.co.uk pranešė, kad L.DiCaprio ir J.Law ne sykį dalijosi ekraną su C.Diaz, bet dabar du geidžiami Holivudo vyrai, regis, sumanė pasidalyti su šviesiaplauke jos lovą.

Žurnalistų žiniomis, per pastarąją savaitę abu aktoriai ėjo į slaptus pasimatymus su C.Diaz ir kaip įmanydami mėgina pelnyti 36-erių šviesiaplaukės simpatijas.

Sekmadienio naktį C.Diaz su bendraamžiu J.Law iki paryčių linksminosi prabangiame naktiniame Londono klube. Iš ten kiek susitaršiusi ir apsvaigusi aktorė išėjo pro pagrindinį įėjimą, tačiau atrodė patenkinta. J.Law paliko patalpas pro galinį įėjimą, mėgindamas išvengti tykančių paparacų.

„Scanpix“ nuotr./Leonardo DiCaprio.
„Scanpix“ nuotr./Leonardo DiCaprio.

Pasak informuotų šaltinių, praėjusią savaitę nesnaudė ir 34-erių L.DiCaprio. Jis Londone net keliskart slaptai susitiko su C.Diaz. „Leo grįžo į žaidimą po savo skyrybų su drauge Bar Rafaeli, – tikino šaltinis. – Cameron rodė susidomėjimą juo. Ji net keletą sykių viešėjo jo apartamentuose, kuriuos Leo išsinuomojo, kai apsistojo Londone filmuotis.“

Tačiau, šaltinių teigimu, akivaizdu, kad aktorė neabejinga ir J.Law. „Kai prieš kelerius metus kartu nusifilmavo „Atostogose“, Jude‘as ir Cameron tapo gerais draugais. Dabar abu jie vieniši, tad ir jų santykiai pasikeitė. Jude‘as su ja flirtuoja, o ji atsako tuo pačiu“, – žurnalistams sakė anonimas.

C.Diaz šiemet išsiskyrė su modeliu Paulu Sculforu. Ji taip pat yra draugavusi su Justinu Timberlake‘u, aktoriais Mattu Dillonu, Jaredu Leto. Be to, gražuolė trumpai bendravo su „Maroon 5“ vokalistu Adamu Levine‘u.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius