-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Cameron Diaz ir reperis Diddy romantiškai burkavo Niujorke

Pramogų pasaulyje netyla kalbos apie aktorės Cameron Diaz ir reperio Diddy, kurio tikrasis vardas Seanas Combsas, romaną. Praėjus mėnesiui po to, kai jiedu buvo kartu pastebėti pietaujantys, žurnalistai pastebėjo aktorę ir reperį meiliai leidžiančius laiką kartu vakarėlio Niujorke metu.
Diddy ir Cameron Diaz
Diddy ir Cameron Diaz. / „Scanpix“/AFP/„Reuters“ nuotr.

Kaip pranešė People.com, 39-erių C.Diaz su didele draugų kompanija apsilankė „Marble Lane“ restorane, o vėliau pakilo ant pastato stogo. Čia, jau gerokai po vidurnakčio prie aktorės prisijungė 42-ejų Diddy. Užsakęs nemažai gėrimų jis lepino C.Diaz dėmesiu ir šiltais prisilietimais, o liudininkai negalėjo nepastebėti tarp jų tvyrančios romantikos. Apie trečią valandą ryto pora kartu su bičiuliais paliko klubą.

„Jie yra draugai ir nesusitikinėja“, – People.com sakė C.Diaz atstovai. Tačiau jų žodžius bulvarinė spauda nuleido negirdomis, mat tai jau ne pirmas kartas, kai pasigirsta kalbų apie užsimezgusius jų santykius. Aktorė ir reperis pastaruosius du mėnesius ne kartą kartu lankėsi restoranuose, o juos matę žmonės tikino, kad būdami kartu jie neatitraukia rankų vienas nuo kito.

„Kai tik pasitaiko geras pasiūlymas, Diddy visada būna laisvas“, – apie reperio ir verslininko neištikimybę bei potraukį moterims sakė vienas jo bičiulių.

C.Diaz ir Diddy pirmąsyk ėmė susitikinėti dar 2008-aisiais, po to kai susipažino per „Oskarų“ teikimo ceremoniją. Tiesa, galbūt pora atgimusių santykių neviešina dėl reperio merginos, dainininkės Cassie. Vyras su ja draugavo trejus metus ir jie vis dar buvo kartu, kai pasirodė pirmosios kalbos apie jo romaną su C.Diaz. Anksčiau Diddy yra susitikinėjęs ir su Jennifer Lopez. Jis niekuomet nebuvo vedęs, bet turi penkis biologinius vaikus.

„Kai tik pasitaiko geras pasiūlymas, Diddy visada būna laisvas“, – apie reperio ir verslininko neištikimybę bei potraukį moterims sakė vienas jo bičiulių.

Tiesa, kai kurie šaltiniai neigia C.Diaz ir reperio romaną, sakydami, kad jie tiesiog yra geri draugai, o šiuo metu jie kuria naujo filmo projektą. Su savo paskutiniuoju vaikinu, beisbolininku Alexu Rodriguezu C.Diaz išsiskyrė rugsėjį po dvejų metų draugystės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius