Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Catherine bėdos nesibaigia: publikuojamos ne tik pusnuogės, bet ir tariamai nėščios hercogienės nuotraukos

Dar neregėtą karališką skandalą sukėlęs prancūzų žurnalas „Closer“ jau perdavė pusnuogės Kembridžo hercogienės Catherine (30) nuotraukų originalus Didžiosios Britanijos karališkajai šeimai.
Kembridžo hercogienė Catherine
Kembridžo hercogienė Catherine / „Scanpix“ nuotr.

Originalios nuotraukų bylos buvo perduotos po to, kai Prancūzijos teismas antradienį nurodė pirmajam nuotraukas išspausdinusiam leidiniui „Closer“ per 24 valandas perduoti britų karališkiesiems asmenims turėtas nuotraukas visais jų pavidalais. Priešingu atveju už kiekvieną vėlavimo dieną žurnalui būtų buvusi skiriama 10 tūkst. eurų bauda.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Švedijos žurnalo „Se & Hor“ viršelis
Švedijos žurnalo „Se & Hor“ viršelis

Tiesa, Prancūzijoje priimtas teismo sprendimas nesustabdė kitų Europos žurnalų leidėjų.  Danai ketvirtadienį neryškias pusnuogės hercogienės nuotraukas galėjo išvysti specialiame žurnalo „Se og Hoer“ priede. Danijoje nuotraukos buvo publikuotos kitą dieną po to, kai jas išspausdino seserinis leidinys Švedijoje.

14-oje iš 36 publikuotų nuotraukų Didžiosios Britanijos princo Williamo žmona įamžinta besideginanti vien su bikinio kelnaitėmis. Anksčiau šias nuotraukas paskelbė leidiniai Prancūzijoje, Airijoje, Italijoje ir Švedijoje.

Nuotraukos papiktino britų karališkąją šeimą ir atgaivino debatus apie spaudos kišimąsi į privatų įžymybių gyvenimą. Danų žurnalo vyriausiasis redaktorius sakė, jog „nepaprastai didžiuojasi“ įsigijęs vieninteles teises Danijoje į tas fotografijas. „Mūsų skaitytojams patinka stebėti karališkųjų asmenų gyvenimą ir jie nori sensacingų žinių“ , – leidinio interneto svetainėje rašė Kimas Henningsenas. Jis pažymėjo, kad apie šias nuotraukas „kalba visas pasaulis, bet labai mažai kas iš tikrųjų jas matė“.

Vėl „pripiešė“ nėštumą

Dar nenurimus pusnuogės nufotografuotos hercogienės nuotraukų skandalui, bulvarinis JAV žurnalas „Star“ vėl ėmėsi savo mėgstamo žaidimo – darsyk paskelbė apie Catherine nėštumą.

Tačiau sensacingų žinių besivaikantį leidinį dauguma kolegų kaip mat pasmerkė. Teigiama, kad viršelio nuotraukoje hercogienės Catherine pilvas buvo dirbtinai padidintas naudojantis nuotraukų redagavimo programomis.

Žurnalo „Star“ viršelį pamatyti galite čia.

Žurnalo „Star“ tekste nurodoma, kad princo Williamo žmona  laukiasi dvynukų, o šiai žiniai iliustruoti pasirinktas kadras, kuriame užfiksuota vandenį gerianti Catherine Singapūre. Akcentuojama, kad jauna moteris nevartoja alkoholio, nors įprastai diplomatiniuose susitikimuose karališkosios šeimos nariai retai ragauja alkoholinius gėrimus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius