Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Ch.Theron pareiškė po savo stogu nebepriimsianti jokio partnerio: galės įsikurti nebent kaimynystėje

Tvirtą nuomonę turinti ir ne kartą tai įrodžiusi Holivudo žvaigždė Charlize Theron (44 m.) atskleidė dar vieną netikėtą faktą apie savo asmeninį gyvenimą. Aktorė teigė supratusi daugiau nebenorinti su antrąja puse gyventi po vienu stogu, rašo „Mirror“.
Holivudo aktorė Charlize Theron
Holivudo aktorė Charlize Theron / Vida Press nuotr.
Temos: 1 Charlize Theron

Charlize Theron santykių su partneriu, su kuriuo dalytųsi bendrais namais, neturėjo jau dešimtmetį, tačiau tai nereiškia, kad moteris nėra laiminga. Ji tikrai nesijaučia vieniša, mėgaujasi savo pačios ir vaikų kompanija.

Pono tobulojo aktorė šiuo metu neieško ir mano, kad visą dėmesį ji turėtų sutelkti į savo dviejų atžalų auginimą. Žinoma, į romanus ateityje ji nespjauna, bet pripažino, kad jei santykiai su žmogumi taptų rimti, nekviestų jo apsigyventi pas save, o pasiūlytų įsikurti kaimynystėje.

„Nežinau, ar kada nors vėl sugebėsiu drauge su kažkuo gyventi. Jei visiškai atvirai, jiems gali tekti įsigyti namus šalia manųjų“, – kalbėjo aktorė, pridūrusi, jog tokiems dalykams ji jau per sena.

Pasiteiravus, ar nesijaučia vieniša, Charlize Theron atsakė „Ne. Niekada nebuvau vieniša“, o iš kalbų, kad bijo romantikos ir meilės ji tik pasijuokė ir pridūrė, kad tokiems dalykams dabartiniame jos gyvenime paprasčiausiai nėra vietos.

Kaip ir į santykius ateityje, Charlize Theron nespjauna į pasimatymus. „Man patinka eiti į pasimatymus. Darau tai, ką ir, manau, kiti. Esu atvira, mėgstu linksmintis“, – sakė ji.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Charlize Theron
AFP/„Scanpix“ nuotr./Charlize Theron

Paskutinis drauge su aktore po vienu stogu gyvenęs žmogus, išskyrus, žinoma, jos vaikus, buvo žvaigždės mylimasis airis Stuartas Townsendas. Pora buvo susižadėjusi, tačiau 2010-aisiais jųdviejų santykiai nutrūko.

Po to Charlize Theron draugavo su aktoriumi Seanu Pennu. Juodu išsiskyrė 2015 metais. Kalbas, kad pora ketino susituokti, moteris paneigė.

„Tai ne tiesa. Ne, aš tikrai ne „vos neištekėjau už Seano“. Tai tikra nesąmonė, – sakė ji. – Mes susitikinėjome. Tik tai ir tedarėme. Žinoma, apie mus žinojo visi, tačiau tai truko vos metus. Mes drauge neapsigyvenome. Neketinau už jo tekėti. Nebuvo nieko panašaus.“

„Netflix“ platformoje neseniai pasirodė filmas „Old Guard“, kurio pagrindinė žvaigždė, kaip galėjote nuspėti, ta pati Charlize Theron. Aktorė viliasi, kad bus patvirtintas juostos tęsinio kūrimas, galintis paversti ją daugiausiai uždirbančia aktore Holivude, rašo „Mirror“.

Iš Pietų Afrikos kilusi Charlize Theron atskleidė, kad vaidinti su blogiukais kovojančias herojes (ji taip pat atliko vaidmenis veiksmo juostose „Pašėlęs Maksas: įtūžio kelias“ ir „Atominė blondinė“) jai buvo lengviau nei per karantiną namuose mokyti dukras Jackson (8 m.) ir August (4 m.).

„Man didžiausiu iššūkiu tapo mokymas. Vienai tai daryti buvo labai sunku ir sudėtinga psichiškai, ypač su dviem mažais vaikais, – pasakojo ji radijo stotyje „Sirius XM“. – Vienas vaikas skundėsi, kokia prasta matematikos mokytoja esu, o kitas tuo metu galėjo lengvai padegti namą.“

Jei to dar nebūtų gana, po Charlize Theron stogu apsigyveno du energingi padarėliai – šuniukai Leo ir Cleo.

„Tai buvo streso kupinas metas, – apie karantiną pasakojo aktorė. – Galiu vėl ir vėl filmuotis veiksmo filme, tik ne mokyti namie.“

TAIP PAT SKAITYKITE: Charlize Theron siekia pakartoti Ellen DeGeneres rekordą: pasidalijo tradicine „Oskarų“ asmenuke

„Oskaro“ laureatė Charlize Theron apie tėvą nužudžiusią motiną: „Man ne gėda apie tai kalbėti“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius