-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ch.Bale‘ui ir J.Deppui patiko dirbti nusikaltimų vietose

Kriminalinė drama „Visuomenės priešai“, greitai pasirodysianti Lietuvos kino teatruose, pasirodo, ne tik sukurta remiantis tikrais istoriniais faktais, bet ir buvo filmuojama tikrose nusikaltimo vietose.
Johnny Deppas filme "Visuomenės priešai".
Johnny Deppas filme „Visuomenės priešai". / Forum Cinemas nuotr.

Filmas, kuriame vaidina Johnny Deppas ir Christianas Bale'as, atkuria trijų legendinių nusikaltėlių, tuštinusių turtuolių kišenes, išvengusių painiausių Federalinių tyrimo biuro pinklių ir sulaukusių mafijos keršto, gyvenimus.

Pranešama, kad juostos režisierius Michaelas Mannas mėgino kuo detaliau remtis žinomais faktais apie plėšiką Džoną Dilingerį ir jo draugus. Jis net filmavimo aikšteles įrengė tose vietose, kur iš tiesų nusikaltėliai apiplėšė bankus ar šaudėsi su policininkais. Tuo ypač buvo patenkintas vieną iš nusikaltėlių vaidinęs Ch.Bale‘as.

„Man visada labiau patinka filmuotis ne studijoje, o tikruose miestuose ar gamtoje. M.Mannas pareikalavo, jog mes vaidintume vietose, kur iš tiesų vyko istoriniai įvykiai. Vaikščiodami ten ne sykį susimąstėme – čia iš tikrųjų mirė žmogus, čia buvo susišaudymas, šis bankas buvo apiplėštas. Ir aš, ir J.Deppas, džiaugėmės tuo“, – patikino Ch.Bale‘as.

Veiksmo dramos apie Didžiosios depresijos laikų nusikaltėlius „Visuomenės priešai“ premjera Lietuvoje – liepos 10 dieną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius