-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Charlize Theron ir Keanu Reevesas – mezgasi naujas romanas? (video)

Pagauti švelniai besibučiuojantys aktoriai Keanu Reevesas ir Charlize Theron sutriko ir puolė sprukti nuo paparacų.
Charlize Theron
Charlize Theron / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Moterų numylėtinis 45-erių K.Reevesas ir žavingoji vyrų simpatijų nestokojanti 34-erių Ch.Theron yra kartu pasirodę keliuose filmuose: 1997-aisiais juostoje „Velnio advokatas“ („The Devil's Advocate“) ir 2001-aisiais „Meilės lapkrityje“ (angl. „Sweet November“). Dabar žurnalistai spėlioja, ar beveik prieš dešimtmetį populiarumo sulaukusi jų meilės istorija pagaliau perkelta į tikrą gyvenimą.

Pirmadienio vakarą aktoriai buvo pastebėti kartu išeinantis iš vieno Beverli Hilso restoranų. Atsisveikindami jie ne tik apsikabino, bet ir bučiavosi.

Ch.Theron šiemet sausį išsiskyrė su airių aktoriumi Stuartu Townsendu, su kuriuo buvo kartu 9-erius metus. Garsenybių gyvenimu besidomintis tinklalapis Tmz.com paskelbė trumpą filmuką, kur matyti aktorių apsikabinimai.

AFP/Scanpix nuotr./Keanu Reevesas
Keanu Reevesas

K.Reeveso gyvenime iki šiol tebuvo viena rimta, tačiau nelaiminga meilės istorija. Nors aktorius ir norėjo vesti, nespėjo – jo mergina Jennifer Syme mirė per automobilio avariją 2001-ųjų balandį. Praėjus dvejiems metams po to, kai porai gimė negyvas kūdikis.

Dailymail.co.uk žiniomis, praėjusiais metais K.Reevesas mėgino megzti romaną su 40-mete mažo biudžeto filmų aktore Parker Posey, tačiau pastaruoju metu ji buvo pastebėta su kitu vyru.

„Labai stengiuosi nebūti vienas. Žinote, tai nelengva. Noriu vesti ir turėti vaikų. Tai mano svajonių viršukalnė. Tačiau visų pirma, kad ją pasiekčiau, turiu įkopti į kalną. Padarysiu tai, tik duokite man laiko“, – anksčiau yra sakęs K.Reevesas.

Fotografų kartu užkluptą porą pamatyti galite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius