-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Charlize Theron įsiutusi dėl kolegės Kristen Stewart romano su vedusiu režisieriumi

Filme „Snieguolė ir medžiotojas“ kartu su Kristen Stewart (22) vaidinusi aktorė Charlize Theron (36), sužinojusi apie kolegės romaną su vedusiu kino juostos režisieriumi Rupertu Sandersu, įsiuto.
Charlize Theron ir Kristen Stewart
Charlize Theron ir Kristen Stewart / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Iš Pietų Afrikos kilusi Ch.Theron filmavimų metu susibičiuliavo su K.Stewart, juodvi puikiai sutarė už aikštelės ribų bei per filmo reklamos turą. Tačiau Radaronline.com žurnalistai išsiaiškino, kad Ch.Theron vargiai tvardė pyktį sužinojusi apie kolegės nuotykį su R.Sandersu, mat yra artima jo žmonos, filme „Snieguolė ir medžiotojas“ taip pat vaidinusios aktorės Liberty Ross draugė.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Režisierius Rupertas Sandersas su žmona Liberty Ross
Rupertas Sandersas su žmona Liberty Ross

„Charlize siunta ant Kristen dėl romano su Rupertu. Ji puikiai sutaria su Liberty, yra daug bendravusi su visa jų šeima ir negali patikėti, kad Kristen galėjo taip pasielgti. Kai jos filmavosi filme, Charlize Kristen buvo tarsi vyresnioji sesuo, negailėjo jai patarimų, o dabar jaučiasi klaikiai“, – teigė aktorei artimas šaltinis.

Informatoriaus teigimu, Ch.Theron ir K.Stewart buvo tokios artimos, kad Charlize net norėjo pasiūlyti jaunesniajai kolegei tapti jos įsūnio Jacksono krikštamote. „Charlize neturėjo jokio supratimo apie tai, kas vyksta tarp Ruperto ir Kristen ir dabar jaučiasi visiškai išduota“, – kalbėjo šaltinis.

„People“ ketvirtadienį pranešė, kad Robertas Pattinsonas ėmėsi daug ką pasakančių veiksmų po į viešumą išlindusios Kristen Stewart neištikimybės – aktorius išsikraustė iš bendrų poros namų Los Andžele.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius