Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Cheryl Cole romanas su Dereku Houghu – tik priedanga

Jau ne vieną mėnesį britų spauda svarsto, ar populiarioji dainininkė Cheryl Cole ir jos kūrinio „Parachute“ vaizdo klipe pasirodęs šokėjas Derekas Houghas pora.
Cheryl Cole
Cheryl Cole / „Scanpix“ nuotr.

25-erių nė per žingsnį nesitraukė nuo 27-erių atlikėjos lovos, kai ją pakirto maliarija. Kai Ch.Cole išskrido į Los Andželą, kur gyvena ir dirba D.Houghas, jie nuolat paparacų užfiksuojami kartu.

Tačiau dainininkės bičiulis boksininkas Amiras Khanas patikino, kad poros santykiai tėra priedanga, skirta apsisaugoti nuo paparacų.

„Praėjusią savaitę Los Andžele vakarieniavau su Cheryl ir Dereku. Jis nėra jos vaikinas. Jie nesusitikinėja. Visa tai, kad jiems neįgristų fotografai“, – žurnalui „Grazia“ sakė 23-ejų sportininkas.

Jau anksčiau staigiai Ch.Cole gyvenime kaip artimiausias draugas pasirodęs D.Houghas tikino, kad jųdviejų santykiai platoniški. Anksčiau kalbėta, kad šokėjas yra gėjus, tačiau jis tokius gandus paneigė.

Žurnalas „Grazia“ taip pat cituoja patikimą šaltinį iš Ch.Cole aplinkos, kuris pritaria, kad pora tik geri draugai. „Derekas padėjo jai tvarkytis gyvenimą, kai buvo sunku, jis parodė, kaip vyrai turėtų elgtis su moterimi“, – teigė šaltinis ir pridūrė, kad šokėją galima laikyti „gera drauge“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius