-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Colinas Firthas ir Natalie Portman. Didžiojo ekrano dievai realiame gyvenime

Šių dviejų žmonių talentą neseniai įvertino JAV kino akademija, pripažinusi juos geriausiais metų aktoriais ir įteikusi visų kino pasaulio atstovų išsvajotąsias „Oskaro“ statulėles. Įdomu, kokie šie didžiojo ekrano dievai realiame gyvenime?
Colinas Firthas su žmona ir Natalie Portman su sužadėtiniu
Colinas Firthas su žmona ir Natalie Portman su sužadėtiniu / Scanpix nuotr.

Colinas Firthas (50). Iš visų gyvenimo malonumų, jis pasirinko šeimą

„Ji – protingiausia planetos moteris“

Aktoriaus draugai jo žmoną dokumentinių filmų režisierę Livią Giuggioli (42) vadina idealia moterimi: filosofijos mokslų daktarė, tikra Italijos gražuolė, energinga ir niekuomet neieškanti žodžio kišenėje. Jiedu susipažino 1995 metais Kolumbijoje, juostos „Nostromo“ filmavimo aikštelėje. Po dvejų metų susituokė.

„Man nereikia patarėjų. Aš bet kuriuo klausimu tariuosi su savo žmona. Ji – pati protingiausia moteris visoje planetoje. Mes drauge labai lengvai išnarpliojame visas problemas. Didžiausia mano gyvenime laimė yra tai, kad mudu susituokėme“, – sako šiųmetis „Oskaro“ statulėlės savininkas.

Šiemet Holivudo šlovės alėjoje buvo atidengta ir Colino žvaigždė. „Labiausiai noriu padėkoti savo žmonai, kuri mane ypač palaikė. Kai žvelgiu į šią žvaigždę, ant jos matau parašytą Livios vardą“, – pasakė aktorius per žvaigždės atidengimo ceremoniją ir karštai pabučiavo žmoną. C. Firthas garsėja kaip labai kuklus, draugiškas ir gyvenimu mokantis džiaugtis žmogus. Pora susilaukė dviejų sūnų – Luckos (10) ir Matteo (7).

Bandė būti atsiskyrėliu

Colinas turi ir dar vieną sūnų Willą (21), kurio motina – aktorė Meg Tilly (51). Colinas su Meg susipažino 1989 metais, kai jiedu filmavosi juostoje „Valmontas“. Pasibaigus juostos filmavimams, įsimylėjėliai pasitraukė į Meg priklausiusį nedidelį medinį namuką JAV miškuose. Drauge jie pragyveno 5 metus ir išsiskyrė. „Tuomet man reikėjo pagyventi lyg atsiskyrėliui, tačiau tai nereiškia, kad geriausiai jaučiuosi be civilizacijos“, – sako aktorius.

„Vaikai atveria dideles galimybes“

Iš prigimties šis aktorius – išskirtinai patikimas šeimos žmogus. Nors, pažvelgus į jo patrauklią išvaizdą, sunku tuo patikėti. Tačiau, kaip tikina Colinas, jis yra tvirtai apsisprendęs, mat iš visų gyvenimo malonumų jau pasirinko šeimą ir stabilumą.

Kasmet Colinas su savo vyresnėliu sūnumi Willu praleidžia po keletą mėnesių. „Kiekvienas, kuris turi vaikų, suvokia, kad atžalos jam atveria dideles galimybes. Vaikai – pats geriausias ir svarbiausias dalykas gyvenime. Visa kita galima perkelti į antrą planą. Man užvis svarbiausia gyvenime tai, kad esu tėtis. Visada stengiuosi dirbti tokioje vietoje, kurioje mano vaikai galėtų būti šalia manęs“, – sako C. Firthas.

Natalie Portman (29). Ar nuviliojusi svetimą vyrą ji bus laiminga?

„Juodoji gulbė“ jai buvo dosni

Vaidmuo „Juodojoje gulbėje“ šiai aktorei padovanojo ne tik „Oskarą“. Būtent šios juostos filmavimo aikštelėje ji susipažino su šokėju ir choreografu Benjaminu Millepiedu (33), jau greitai gimsiančio kūdikio tėvu. Deja, ne visiems Natalie draugams patinka jos pasirinkimas.

Natalie žinojo, kad Benjaminas trejus metus gyveno po vienu stogu su balerina Isabella Boylston (24). „Jei Benjaminas bus jai neištikimas su tavimi, ar gali garantuoti, kad jis kada nors tavęs neišduos su kita? Esi pernelyg gardus kąsnelis. Juk žinai, kad šokėjo amžius – neilgas. Jis tiesiog nori pasirūpinti savo karjera ir lengvai įeiti pro duris, kurias į kino pasaulį atversi tu“, – sakė aktorei draugės bandydamos apsaugoti nuo meilės pavojų.

Spauda aktorę išvadino porų ardytoja

Ir štai į 2010–ųjų sutikimo vakarėlį tiek Natalie, tiek Benjaminas atėjo be savo antrųjų pusių. Tą vakarą Benjaminas prisipažino Natalie, kad išsiskyrė su Isabella. Netrukus Natalie iš geltosios spaudos sužinojo, kad juoda katė tarp Benjamino ir Isabellos perbėgo tuomet, kai balerinos ausis pasiekė kalbos apie pernelyg artimus jos mylimojo ir garsiosios jo filmo partnerės santykius. Spauda jau ne kartą yra išvadinusi aktorę porų ardytoja, tačiau įsimylėjusiai Natalie tai nė motais.

Nejaugi Natalie pateko į spąstus?

Kai praėjusį rudenį Natalie suprato, kad laukiasi, Benjaminas jai pasipiršo. „Niekada anksčiau mano asmeninis gyvenimas nebuvo toks stabilus. Pagaliau jaučiu sielos ramybę. Dabar grįžtu iš beprotiško pasaulio, kuriame dirbu, į namus, kupinus šilumos ir meilės, pas protingą vyrą, kuris turi daugybę idėjų ir su kuriuo niekuomet nebūna liūdna“, – savo laimės nė neketina slėpti Natalie.

Deja, yra tokių, kurie netiki šios poros laiminga meilės istorijos pabaiga. „Benjaminas – karjeristas, dievinantis šlovę ir dėmesį. Tai, kad jis, vos tik įžvelgęs perspektyvą santykiuose su Natalie, metė Isabellą, trupėje nieko nenustebino. Kartą jis atsiviliojo baleriną iš Danijos, tačiau netrukus susižavėjo kita ir tą merginą paliko likimo valiai“, – pasakoja jo kolegos.

„Taip, jiedu įsimylėję, tačiau sunku nuspręsti, ar jų santykiai labai rimti ir kiek jie truks. Trauką vienas kitam jie pajuto nuo pat pradžių ir šito buvo neįmanoma nepastebėti. Netgi pašalinių žmonių galvose, kai jie pamatydavo, kaip bendrauja Natalie ir Benjaminas, kildavo daugybė erotinių minčių. Benas nuoširdžiai žavisi Natalie ir, atrodo, kad yra pasiruošęs dėl jos daug ko atsisakyti“, – sako „Juodosios gulbės“ filmavimo komandos nariai.
Jau šią vasarą pora susilauks kūdikio. Medikai sako, kad bus berniukas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius