Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Conchitos Wurst vizažistė Tamara Mascara – ne mažiau ryški Austrijos „drag queen“ žvaigždė

„Eurovizijos 2014“ nugalėtojai Conchitai Wurst grįžus į Austriją, Vieną, gerbėjų iš viso pasaulio dėmesį patraukė greta jos pastebėta išskirtinės išvaizdos persona. Žmonės.lt netruko išsiaiškinti, kad tai – Conchitos Wurst vizažistė Tamara Mascara (tikras vardas – Raphaelis Massaro), Austrijoje ypač garsi „drag queen“.
tamara
Conchita Wurst ir Tamara Mascara / Youtube.com stop kadras

Patiksliname, „Drag queen“ – tai ne transvestitas, o vyras, neretai gėjus, specialiuose šou persirengiantis moterimi.

Austrijoje Tamaros Mascaros vardas – puikiai žinomas. „Aš ją pažįstu kaip elegantišką, retro madai prijaučiančią ir visada nepriekaištingai atrodančią ledi. Tamara Mascara šoka stulbinančius burleskos šokius, kurie įkaitina abiejų lyčių atstovus. Taip pat ji didžėjauja, veda įvairius renginius“, – Žmonės.lt pasakoja Vienoje gyvenanti Austrijos lietuvė Aušra.

Tamara Mascara taip pat yra įkūrusi dizaino studiją „Haus Mascara“ – čia klientai gali individualiai užsisakyti korsažus, sukneles ir įvairiausius aksesuarus. „Haus Mascara“ suknelę viename „Eurovizijos“, taip pat kai kuriuose „Life Ball 2013“ renginiuose vilkėjo pati Conchita Wurst.

Conchita Wurst ir Tamara Mascara susipažino viename gėjų renginyje Grazo mieste, Austrijoje. Vėliau abi „drag queen“ nesyk susitikdavo kituose panašiuose renginiuose, susidraugavo ir ilgainiui ėmė bendradarbiauti.  „Austrijoje Tamara yra labai žinoma ir su ja susisiekti yra ganėtinai sudėtinga. Visgi sekant pasirodymų grafiką galima ją pamatyti erotiškuose burleskos šou“, – pasakoja Aušra. 

VIDEO: Conchitos Wurst sugrįžimas į Austriją

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius