Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Courteney Cox atkūrė kultinį „Draugų“ šokį: jos partneriu tapo garsus žmogus

Courteney Cox „Draugų“ gerbėjams padovanojo tai, ko jie nežinojo trokštantys. Praėjus daugiau nei 20 metų aktorė pademonstravo nepamiršusi ikoniško Monikos ir Roso šokio, kurį jie atliko Naujųjų metų išvakarėms skirtame šou. Kadangi šis šokis šokamas dviejų žmonių, Courteney reikėjo partnerio, o juo tapo ypatingas žmogus. Ir ne, tai ne Davidas Schwimmeris.
Davidas Schwimmeris ir Courteney Cox seriale „Draugai“
Davidas Schwimmeris ir Courteney Cox seriale „Draugai“ / Vida Press nuotr.

„Ssavaitgalį turėjome savo susitikimą“, – po šokio vaizdo įrašu instagrame rašė dainininkas Edas Sheeranas. Taip, tai jis užėmė Roso vietą jo ir sesers choreografijoje ir atliko tikrai ne prastesnį darbą.

Courteney Cox ir britų atlikėjas draugai jau seniai. Edas Sheeranas aktorę net supažindino su savo bičiuliu Johnn McDaidu, britų grupės „Snow Patrol“ nariu, rašo Huffpost.com.

Akivaizdu, kad baladžių atlikėjas – didelis „Draugų“ gerbėjas, bet į prieš kelias dienas įvykusį aktorių susitikimą jis pakviestas nebuvo. Nepaisant to, jame dalyvavo kiti garsūs dainininkai, tokie kaip Justinas Bieberis, pristatęs Roso kadaise per Helovyną vilkėtą kostiumą, bei Lady Gaga, su Lisa Kudrow atlikusi jos personažo Fibi dainą „Smelly Cat“.

Per „Draugų“ aktorių susitikimą gerbėjai tikėjosi išvysti ir šį Monikos bei Roso šokį. „The Hollywood Reporter“ režisierius Benas Winstonas sakė pasiteiravęs Courteney Cox ir Davido Schwimmerio, ką jie galvoja apie choreografijos atlikimą. Iš serialo žvaigždžių jis išgirdo prašymą neversti jų to daryti.

Kviečiame prisiminti originalų šokis, kurį po poros dešimtmečių atkartojo Courteney Cox, į pagalbą pasikvietusi Edą Sheeraną:

VIDEO: Friends: The Routine (Clip) | TBS

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius