Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Cristiano Ronaldo tapo savo apatinių kolekcijos modeliu: fotosesijoje demonstravo ištreniruotą kūną

Neseniai futbolininkas ir modelis Cristiano Ronaldo (34 m.) pristatė naują savo apatinių kolekciją. Fotosesijoje, kuri buvo įkvėpta komiksų, jis demonstruoja naujausios kolekcijos „CR7“ apatinį trikotažą.
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo / Vida Press nuotr.

Futbolo žvaigždė fotosesijoje nusimetė ne tik marškinėlius, bet ir kelnes, tiesa, jam tai padaryti nebuvo sunku, nes pademonstravo stulbinamai ištreniruotą kūną.

Cristiano Ronaldo 2019 apatinio trikotažo kolekcijos fotosesijoje buvo pasirinkta superherojų tema, kurią pats futbolininkas ir atitinka. C.Ronaldo pademonstruoti raumenys sudaro vaizdą, kad jis tikrai galėtų būti komiksų herojus.

Kiekvienoje nuotraukoje futbolininkas savo apatinius priskyrė tam tikrai galiai. Pirmieji buvo paremti energija, antrieji tikėjimu, o tretieji ištverme ir stiprumu.

Fotosesijoje naudotos ryškios spalvos ir žaibai gali būti siejami su naujausiu komiksų filmu „Shazam“. Šio filmo herojus galėjo naudoti žaibo galią.

Vida Press nuotr./Cristiano Ronaldo apatinio trikotažo fotosesijoje
Vida Press nuotr./Cristiano Ronaldo apatinio trikotažo fotosesijoje

C.Ronaldo žvaigždė vis dar neblėsta – šį sezoną jis žaidžia už Italijos futbolo klubą „Juventus“. Nuo 2016-ųjų Cristiano susitikinėja su modeliu Georgina Rodriguez (25 m.). Pora kartu augina dukrą Alaną Martiną, kuriai šiuo metu vieneri.

Georgia taip pat padeda auginti C.Ronaldo dvimetes dvynukes Evą ir Mateo ir aštuonmetį sūnų Cristianinho. Anksčiau šį mėnesį moteris „Elle“ žurnalui davė interviu, kur pasakojo, kad su Portugalijos futbolo žvaigžde susipažino „Gucci“ parduotuvėje, kur ji ir dirbo. Interviu mergina pripažino, kad tai buvo meilė iš pirmo žvilgsnio.

Cristiano Ronaldo fotosesiją galite pamatyti čia:

TAIP PAT SKAITYKITE: Cristiano Ronaldo pasipiršo Georginai Rodriguez: būsima nuotaka jau renkasi suknelę

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius