Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Cristiano Ronaldo vaiko motiną nutildė krūva pinigų?

Kaip internete praneša skirtingi šaltiniai, futbolo žvaigždė Cristiano Ronaldo išleido apie 20 mln. JAV dolerių (maždaug 55 mln. Lt), kad jo vaiko motina tylėtų ir neišsiduotų.
C.Ronaldo
C.Ronaldo / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Britų laikraščio „The Sun“ žiniomis, Madrido „Real“ komandos sportininkas pervedė milijoninę sumą į moters sąskaitą pirmadienį. Sandorio sąlygos buvo tokios, kad vaiko motina gavo pinigų, o jis tapo vieninteliu globėju. Moteriai buvo uždrausta matytis su vaiku ir liepta likti šešėlyje. Žurnalistai publikacijoje remdamiesi šaltiniais nurodo, kad 25-erių C.Ronaldo pavadino tą dieną brangiausia diena gyvenime.

Spėjama, kad mergina, kuri susilaukė vaiko nuo garsaus futbolininko, mėgsta šėlti vakarėliuose ir nėra tokia, su kuria jis norėtų pasilikti ilgesniam laikui. „Jis sumokėjo praktiškai metų atlyginimą, bet buvo verta. Jis bent turės visišką vaiko globą“, – sakė šaltinis.

Birželio 17-ąją gimęs berniukas, kurio vardas dar nepaskelbtas, šiuo metu yra Portugalijoje su C.Ronaldo šeima. Futbolininkas jau paprašė savo motinos Dolores padėti auginti mažylį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius