-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Cuba Goodingas jaunesnysis kaltinimų dėl seksualinio priekabiavimo nebijo – iš teismo išėjo su šypsena

Ketvirtadienį amerikiečių aktorius Cuba Goodingas jaunesnysis (51) pats save įdavė Niujorko policijai dėl kaltinimų priekabiavus prie jaunos moters Manhatano dangoraižio bare. Teisme aktorius davė parodymus, kad nepriekabiavo, o išėjęs iš teismo salės – šypsojosi. Vaizdo įrašuose iš lemtingo vakaro aktoriaus advokatas netinkamo elgesio neįžvelgė.
Cubos Goodingo jaunesniojo teismas
Cuba Goodingas jaunesnysis / „Scanpix“ nuotr.

Išėjus iš teismo salės aktorius pasirodė laimingas ir kažką laimėjęs, nes ant jo veido buvo galima pamatyti plačiausią šypseną. Paklausus vyro dėl kaltinimų, šis nepateikė nei vieno komentaro, bet nusiuntė linkėjimus beisbolo klubo „Red Sox“ žvaigždei Davidui Ortezui. Klubo žaidėją neseniai pašovė Dominikos Respublikoje.

„Scanpix“ nuotr./Cubos Goodingo jaunesniojo teismas
„Scanpix“ nuotr./Cubos Goodingo jaunesniojo teismas

Moteris, prie kurios teigiama priekabiavo aktorius, sakė, kad jis buvo labai apsvaigęs. Po nesusipratimo jie susikivirčijo, nes merginą jis netinkamai prilietė, o akivaizdžių ženklų, kad merginai šis elgesys nepatinka, net nematė. Vaizdo įrašai, kurie tą vakarą užfiksavo aktorių, rodė, kaip nevaldomai jis šoko ir dainavo pasiėmęs mikrofoną.

Visą sceną matę liudininkai patvirtino, kad vyras buvo nepaprastai geros nuotaikos ir bandė bendrauti su besilinksminančiais svečiais. „Jis buvo neįtikėtinai geras... ir su visais“, – apie lemtingą vakarą pasakojo liudininkas.

„Scanpix“ nuotr./Cubos Goodingo jaunesniojo teismas
„Scanpix“ nuotr./Cubos Goodingo jaunesniojo teismas

Teisėsauga rado kameras, kuriose akivaizdžiai pasitvirtina moters duoti parodymai. C.Goodingo advokatas Markas J.Helleris pranešė, kad jis peržiūrėjo visus vaizdo įrašus ir nematė juose jokios nusikalstamos veiklos ar netinkamo elgesio.

„Aš žinau, kad vaizdo įraše, kuriame rodomi visi vakaro įvykiai, nėra jokio netinkamo elgesio iš Cubos pusės. Ir aš esu šokiruotas, kad prokurorai net svarsto tokį atvejį“, – advokatas pasakojo apie neteisingai apkaltintą klientą.

„Scanpix“ nuotr./Cubos Goodingo jaunesniojo teismas
„Scanpix“ nuotr./Cubos Goodingo jaunesniojo teismas

Vaizdo įrašę, kurį paskelbė TMZ, C.Goodingas nepripažįsta jam mestų kaltinimų ir pasitiki legalia sistema. „Aš pasitikiu sistema, tegul procesas kalba pats už save. Yra įrašas, kuris įrodo, jog nieko net nebuvo“, – savo nekaltumu įsitikinęs aktorius.

Advokatas aktorių pažįsta jau daugiau nei 30 metų ir niekada nematė jokio blogo elgesio moterų atžvilgiu. M.J.Helleris įsitikinęs, kad C.Goodingas visada su jomis elgėsi pagarbiai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius