Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dainininkas Justinas Bieberis gimtadienio proga gavo automobilį

Šią savaitę JAV televizijos laidoje Justinas Bieberis sulaukė gimtadienio staigmenos – dainininko vadybininkas jam įteikė naujutėlaitį sportinį automobilį.
Justinas Bieberis TV studijoje neteko žado, kai dovanų gavo automobilį „Fisker Karma“.
Justinas Bieberis TV studijoje neteko žado, kai dovanų gavo automobilį „Fisker Karma“. / Stop kadras iš Youtube.com

Kadangi ketvirtadienį 18-ąjį gimtadienį švenčiantis paauglių numylėtinis tą dieną ketino skirti sau, laidos vedėja Ellen DeGeneres padarė pokalbių laidos įrašą.

Pokalbio metu E.DeGeneres į studiją pakvietė J.Bieberio vadybininką Scooterį Brauną, kuris jam ir įteikė didžiąją staigmeną.

„Tu tikrai daug dirbi ir aš vis triukšmauju, kad tu per daug neišsiskirtum iš kitų...  Bet mes ne tokie jau ir kuklūs. Aš kažkaip sulaužiau savo taisyklę... Kadangi tau patinka automobiliai, norėjom būti tikri, kad neterši gamtos kelyje, todėl nusprendėme nupirkti tau automobilį, su kuriuo tu išsiskirsi iš kitų. Taigi, Justinai, tai – labai sunkiai gaunamas automobilis –  „Fisker Karma“, – sakė jis.

Stop kadras ia Youtube.com/Justinas Bieberis TV studijoje neteko žado, kai dovanų gavo automobilį Fisker Karma.
Justinas Bieberis dovanų gavo automobilį „Fisker Karma“.

Išgirdęs apie dovanojamą prabangų sportinį hibridą, J.Bieberis iš netikėtumo išsižiojo. „Ką? Ar tai man?... Oho. Jis varomas elektra. Tai nuostabu“, – džiaugėsi J.Bieberis, apkabindamas S.Brauną.

S.Braunas prasitarė, kad šis automobilis – jo ir J.Bieberio muzikinio guru Usherio dovana. „Tu tikrai daug dirbi negailėdamas savęs. Todėl mes su Usheriu nusprendėme tau tai padovanoti“, – sakė jis.

Savo ruožtu E.DeGeneres padovanojo J.Bieberiui automobilio prietaisų skydelio apsaugą nuo saulės ir į ją panašią lėlę, kad galėtų ją vežiotis automobilyje.

Laidos epizodą galite pažiūrėti čia:

VIDEO: Justin Bieber Gets His 18th Birthday Present on the Show!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius