-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dainininkė LeAnn Rimes atsigulė į reabilitacijos kliniką

Kantri dainininkė LeAnn Rimes nutarė atsigulti į reabilitacijos kliniką dėl išsekimo ir streso, praneša „People“.
LeAnn Rimes
LeAnn Rimes / AP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 LeAnn Rimes

Dainininkės atstovas spaudai patvirtino, kad antradienį 30-ąjį gimtadienį atšventusi dainininkė pati panoro prašyti profesionalų pagalbos kovoje su emocinėmis problemomis. Nors anksčiau ne kartą LeAnn yra tekę atremti kritiką dėl pernelyg liekno kūno, atstovas spaudai užtikrino, kad gydymas tikrai nesusijęs su valgymo sutrikimais.

„Tai yra tiesiog metas man stabtelėti sekundėlei ir pasirūpinti savimi. Po 30 dienų tikiuosi grįžti namo būdama geriausia 30-metė moteris, kokia galiu būti“, – savo poziciją per atstovą perdavė dainininkė.

„Visos problemos tebebus kai grįšiu. Bet žinote, aš tikiuosi jos manęs jau taip smarkiai nebeveiks, – tesė LeAnn. – Būsiu išmokusi, kaip su tuo kovoti.“

LeAnn vyras 39-erių aktorius Eddie Cibrianas ketina visapusiškai remti žmoną.

„Mano žmona yra pati nuostabiausia ir drąsiausia moteris kokią pažįstu, – sakė Eddie. – Aš taip didžiuojuosi ja, kad ji pagaliau rado stiprybės skirti laiko pačiai sau. Būsiu su ja kiekviename žingsnyje.“

Į kliniką dainininkė atsigulė iškart po savo gimtadienio. Nenorėdama nuvilti gerbėjų ir atšaukti jau suplanuotų koncertų, LeAnn rugsėjo savaitgaliais ir toliau koncertuos, o iš karto po jų vėl grįš į kliniką.

Priežastis: kaltinimai šeimos ardymu ir baimė dėl vyro neištikimybės?

Po LeAnn sprendimo gultis į reabilitacijos kliniką iš karto prasidėjo svarstymai, kas galėjo būti šio emocinio išsekimo priežastys.

Pati akivaizdžiausia priežastis – gerbėjų ir žiniasklaidos kritikos lavina dėl išardytos E.Cibrianio santuokos su pirmąja jo žmona Brandi Glanville, su kuria jis augino du sūnus ir kartu pragyveno 10 metų. LeAnn su Eddie romaną užmezgė filmuodamiesi filme „Northern Lights“ 2009-aisiais, kuomet ir pati LeAnn buvo susituokusi su šokėju Deanu Sheremetu. Netrukus jiedu abu paskelbė, kad skiriasi su savo antrosiomis pusėmis, tačiau kategoriškai neigė užmezgę romaną. Galiausiai jiedu pripažino, kad filmavimo aikštelėje pamilo vienas kitą, susižadėjo ir 2011-aisiais susituokė. Daugiausia kritikos dėl dviejų iširusių šeimų teko būtent LeAnn – B.Glanville ją spaudoje vadino bjauriausiais žodžiais, dainininkė prarado daugybę gerbėjų, interneto komentatoriai nuolat ją kaltino išardžius gražią šeimą.

Emociškai labai išsekinti ją galėjo ir kova su vėjo malūnais – piktais komentarais internete. Vietoj to, kad galėtų neskaityti piktų komentarų apie save socialiniame tinkle „Twitter“ arba į juos bent jau nereaguoti, ji atsakinėja į ją žeidžiančius komentarus. Ji netgi yra išsiaiškinusi kelių moterų, kurios yra buvusios Eddie žmonos šalininkės, telefono numerius ir joms skambinusi. LeAnn esą joms liepė išsakyti viską, ką apie ją galvoja, tiesiai jai pačiai, o ne pasislėpusios internete.

Kita emocinio išsekimo priežastis – įtarimai, kad Eddie gali būti neištikimas ir jai. Dainininkė bijo, kad jis gali su ja pasielgti taip pat kaip ir su pirmąja žmona. Viena atlikėjos draugė pasakojo, kad LeAnn ne kartą yra jai skambinusi ir verkusi dėl to, kad Eddie leidžia laiką be jos – nesako, kur eina ir ką bei su kuo veikia savaitgaliais.

Scanpix nuotr./Eddie Cibrianas ir LeAnn Rimes
„Scanpix“ nuotr./Eddie Cibrianas ir LeAnn Rimes

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius