Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dainininkė Rita Ora drąsioje fotosesijoje pozavo pusnuogė

Britų dainininkė Rita Ora naujausiame žurnalo vyrams „GQ“ numeryje ryžosi nusimesti drabužius ir pozavo pusnuogė – tai kol kas pati drąsiausia merginos fotosesija.
Rita Ora
Rita Ora / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Rita Ora

22-ejų Rita iš žurnalo viršelio žvelgia krūtinę prisidengusi tik rankomis, merginos lūpos padažytos tamsiais lūpų dažais, o ausis puošia prabangūs auskarai.

Ritos Oros nuotraukas žurnalui GQ galite pamatyti paspaudę čia.

Interviu žurnalui Rita paatviravo ir apie savo santykius su didžėjumi Calvinu Harriu. „Dar labai anksti. Dar nesu įsimylėjusi, bet neabejotinai įsimyliu jį“, – kalbėjo mergina.

Rita taip pat teigė, kad per gastroles ir nuolatines keliones labai pasiilgstanti savo šeimos. „Visada norėdamas ką nors pasiekti, turi ką nors paaukoti, – sakė Rita. – Be abejo, kartais jaučiuosi vieniša ir man liūdna, bet pati nusprendžiau šito imtis. Turiu nuostabią galimybę pakeisti savo ir savo šeimos gyvenimą.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius