Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dainininkė Shakira laukiasi kūdikio nuo ispanų futbolo žvaigždės Gerardo Pique

Kolumbijos dainininkė Shakira su mylimuoju Ispanijos futbolo rinktinės nariu Gerardu Pique laukiasi pirmagimio – tai Shakira pati trečiadienio vakarą pranešė socialiame tinkle „Facebook“.
Shakira
Shakira / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Shakira ir Gerardas Pique
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Shakira ir Gerardas Pique

„Kai kurie iš jūsų gal jau žinote, Gerardas ir aš esame labai laimingi ir laukiame, kada gims mūsų pirmasis kūdikis, – rašė dainininkė. – Šiuo metu mes nusprendėme visą prioritetą skirti šiam unikaliam metui ir kuriam laikui atidėsime suplanuotus darbus.“

Kada Shakiros ir Gerardo pirmagimis išvys pasaulį, kol kas nepranešama.

Kaip tik tą vakarą, kuomet Shakira paskelbė besilaukianti, G.Pique komanda „Barcelona“ Čempionų lygoje išplėšė pergalę prieš Maskvos „Spartak“. Tačiau pačiam G.Pique vakaras nebuvo itin sėkmingas – gynėjas patyrė traumą ir nežais apie tris savaites.

35-erių Kolumbijos dainininkė su 10 metų jaunesniu futbolininku susitikinėja beveik dvejus metus. Šią vasarą vykusiame Europos futbolo čempionate Lenkijoje ir Ukrainoje, kur Ispanija išplėšė pergalę, Shakira visapusiškai palaikė savo mylimąjį ir dalyvavo kone visose ispanų varžybose.

Šią savaitę buvo pranešta, kad Shakira pavasarį taps JAV muzikinio šou „The Voice“ mokytoja. Kol kas taip pat neaišku, ar dainininkė neatsisakys šio darbo per nėštumą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius