Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dainininko Joelio Maddeno viešbučio kambaryje Sidnėjuje rasta marihuanos

Šiuo metu Sidnėjuje darbo reikalais viešintis dainininkas Joelis Maddenas buvo priverstas keisti viešbutį, nes kambarinė jo apartamentuose rado narkotinių medžiagų. Policija jokio tyrimo nepradėjo, tačiau viešbutis pageidavo, kad po incidento Joelis išsikraustytų, praneša „People“.
Nicole Richie ir Joelis Maddenas
Nicole Richie ir Joelis Maddenas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Joelis Maddenas kartu su dainininku Sealu teisėjauja australiškoje muzikinio šou „The Voice“ versijoje. Tuo metu, kai kambarinė rado maišelį su marihuana, Joelis filmavosi laidoje.

Kaip teigia vietinė žiniasklaida ir pats J.Maddenas, jokie oficialūs kaltinimai dainininkui nebuvo pareikšti. „Darling Hotel“ kambarinė rado mažiau nei penkis gramus marihuanos, po kelių valandų atvyko policija. Pareigūnai apieškojo kambarį, kai Joelis jau buvo grįžęs – daugiau narkotikų nerasta. Australijoje dėl rasto mažo kiekio narkotikų kaltinimai nėra pareiškiami, policija tik įspėja juos turėjusį žmogų.

„Sekmadienį, kai buvau darbe, viešbučio darbuotoja rado nedidelį kiekį marihuanos mano kambaryje, – antradienio rytą savo „Twitter“ paskyroje rašė grupės „The Good Charlotte“ vokalistas. – Buvo iškviesta policija. Sidnėjus šiuo metu yra mano namai ir labai vertinu tai, kaip vietos policija elgėsi šioje situacijoje. Jie informavo mane, kad nebus pareikšti jokie kaltinimai. Tikiuosi nesukėliau per didelės dramos.“

Dėl viešbučio vidinių taisyklių, nors J.Maddenui ir nebuvo pareikšti jokie kaltinimai, jo buvo paprašyta išsikraustyti.

34-erių J.Maddenas yra susituokęs su dizainere Nicole Richie ir augina du vaikus – penkerių dukrą Harlow ir trejų su puse sūnų Sparrow.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius