-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Daktaro Streindžo“ aktorė ir jos vyras dėl sekso su paaugle nuteisti kalėti

Dėl kaltinimų, užsiiminėjus lytiniais santykiais su nepilnamete, nuteisti „Daktaro Streindžo“ aktorė Zara Phythian ir jos vyras Victoras Marke'as. Mergaitė, kuri dabar jau yra suaugusi, teigia, kad 36 metų Zara ir 59 metų Victoras 2005–2008 m. vaišino ją alkoholiu ir turėjo su ja lytinių santykių. Ji taip pat teigė, kad kai kuriuos susitikimus jie nufilmavo.
Zara Phythian ir Victoras Marke'as
Zara Phythian ir Victoras Marke'as / „Scanpix“ nuotr.

Notingemo karūniniame teisme 37 metų Zara Phythian buvo įkalinta aštuoneriems metams, o jos 59 metų vyrui skirta 14 metų laisvės atėmimo bausmė, praneša bbc.com.

Teisėjas Markas Watsonas teigė, kad Victoras Marke'as buvo „varomoji prievartos jėga“.

Kreipdamasis į Zarą, teisėjas pridėjo: „Nors per kryžminę apklausą neigėte, jog buvote susižavėjusi Victoru Marke'u, remdamasis išklausytais įrodymais, neabejoju, kad jūsų iškrypimą lėmė jo įtaka, kurią jis jums darė nuo ankstyvos vaikystės.“

Primename, kad Zara Phythian – kovos menų meistrė, 2016 m. „Marvel“ filme suvaidinusi burtininkę. Ji kartu su vyru Victoru Marke'u buvo apkaltinta lytiniais nusikaltimais dėl „pakartotinių lytinių santykių“ su 13-mete mergaite, rašoma „Nottinghamshire Post“.

„Scanpix“ nuotr./Zara Phythian ir Victoras Marke'as
„Scanpix“ nuotr./Zara Phythian ir Victoras Marke'as

Mergaitė, kuri dabar jau yra suaugusi, teigia, kad 36 metų Zara ir 59 metų Victoras 2005–2008 m. vaišino ją alkoholiu ir turėjo su ja lytinių santykių. Ji taip pat teigė, kad kai kuriuos susitikimus jie nufilmavo.

„Žinojau, kad tai buvo blogai, bet tiesiog nežinojau, kaip išsisukti iš situacijos“, – pasakojo ji policininkams, kaip teigia leidinys.

„Prisimenu, kad tuo metu bandžiau kopijuoti Zaros reakciją, nes žiūrėjau į ją ir visais atžvilgiais stengiausi būti panaši į ją.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius