-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Dalia Ibelhauptatė į BAFTA apdovanojimus vyko palaikyti debiuto kategorijoje nominuoto Dexterio Fletcherio

Sekmadienio vakaras kino gerbėjams ir jo kūrėjams Londone buvo itin įsimintinas. Mat Didžiosios Britanijos sostinėje vyko „Oskarų“ pranašais vadinama 66-oji BAFTA kino apdovanojimų ceremonija. Joje dalyvavo ir režisierė Dalia Ibelhauptaitė su savo vyru aktoriumi Dexteriu Fletcheriu, kuris buvo nominuotas vienoje apdovanojimų kategorijų.
Aktorius Dexteris Fletcheris ir režisierė Dalia Ibelhauptaitė
Aktorius Dexteris Fletcheris ir režisierė Dalia Ibelhauptaitė / „Scanpix“ nuotr.

Apie savo ketinimą dalyvauti ceremonijoje aktorė paskelbė socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje. Mat pora dalyvavo prieš apdovanojimus rengiamoje iškilmingoje vakarienėje ir vakarėlyje. Jis vyko Londone esančiame prabangių aksesuarų parduotuvių komplekse „Asprey'“.

Štai kokiomis nuotaikomis D.Ibelhauptaitė dalinosi su savo gerbėjais: „BAFTA nominantų vakarėlis buvo nuostabus! Tarp svečių pasirodė ir būrys įdomių žmonių: Benas Affleckas, Angas Lee, Alanas Parkeris, Marion Cotillard, George‘as Clooney, Samuelis L. Jacksonas, Bradley Cooperis – tai tik dalis jų... Keletas tikrai puikių kino kūrėjų... Puikus vakaras! Dexteris iš visų sulaukė daug meilės, gražių palinkėjimų ir pagarbos.“

O jau sekmadienio vakarą režisierė ėjo palaikyti savo vyro, kuris BAFTA apdovanojimuose buvo nominuotas Britų režisieriaus, scenaristo ar prodiuserio metų debiuto kategorijoje. Dexteris Fletcheris į šią kategoriją pateko kartu su kolega Danny Kingu už juostą „Wild Bill“ (liet. „Pašėlęs Bilas“). Tačiau BAFTA statulėlė atiteko Bartui Laytonui ir Dimitrijui Doganisui už juostą „The Imposter“ (liet. „Įsibrovėlis“).

BAFTA apdovanojimų įteikimo ceremonija vyko Londono Karališkojoje operoje. O daugiau apie nominacijas ir laimėtojus galite pasiskaityti spustelėję čia.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius