Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dannii Minogue svajoja sukurti suknelę Kembridžo hercogienei Catherine

Dainininkės Kylie Minogue sesuo Dannii Minogue ir jos drabužių linijos „Project D“ bendraautorė Tabitha Somerset Webb pareiškė norintys sukurti suknelę Kembridžo hercogienei Catherine.
Dannii Minogue
Dannii Minogue / „Scanpix“ nuotr.
„Scanpix“ nuotr./Kembridžo hercogienė Catherine visus pakerėjo savo žavinga šypsena
Kembridžo hercogienė Catherine

Atlikėja, buvusi realybės šou „X Factor“ teisėja D.Minogue su artima drauge T.Somerset Webb sukūrė drabužių liniją „Project D“. Su dviem šios kolekcijos suknelėmis viešumoje buvo pastebėta K.Middleton sesuo Pippa. D.Minogue ir  T.Somerset Webb būtų itin pamalonintos, jei Pippos sesuo – Kembridžo hercogienė Catherine – nepasididžiuotų ir pasektų šiuo pavyzdžiu.

„Mieste turbūt nėra tokių firmų, kurios nenorėtų aprengti Kembridžo hercogienę. Ji – ikona, nuostabi mergina ir jei ji kada nors nuspręstų vilkėti „Project D“ drabužius, mes būtume nepaprastai pamaloninti“, – kalbėjo D.Minogue.

Tabita anksčiau prisipažino esanti labai laiminga, kad Pippa nusprendė su „Project D“ suknele eiti į draugo vestuves, vykusias rugsėjo mėnesį bei vieną labdaros renginį. Dizainerė tikisi, kad Kate taip pat taps šių drabužių gerbėja, praneša femalefirst.co.uk.

„Pippa buvo nuostabi. Tai taip puiku, kad ji pasirinko vilkėti mūsų sukneles. Su jomis ji atrodo nuostabiai. Ji tikra „Project D“ mergina – elegantiška, klasikinė ir seksuali. Dabar būtų puiku, jei jos sesuo Catherine išsirinktų vieną iš mūsų kūrinių“, – teigė T.Somerset Webb.

Pippą su „Project D“ suknele galite išvysti čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius