Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dar vienas akibrokštas – amerikiečių žurnalas tvirtina, kad karalienė Elizabeth II miršta

Amerikiečių bulvarinis žurnalas „Globe“ skėlė dar vieną antausį karališkajai britų šeimai. Naujausio žurnalo viršelio antraštė rėkia: „Karalienė Elizabeth II miršta, o hercogienė Camilla turi nedorų kėslų į sostą.“
Žurnalo „Globe“ viršelis
Žurnalo „Globe“ viršelis

Žurnalas tikina, kad 86-erių monarchė sunkiai serga, o jos gyvybė greitai gęsta. Pasak amerikiečių bulvarinio leidinio, karalienės liga sužadino aršų hercogienės Camillos norą kovoti dėl sosto.

Straipsnyje teigiama, kad princo Charleso žmona siekia sukompromituoti jaunuosius princą Williamą ir hercogienę Catherine, kad šie nepretenduotų į karališkąjį sostą. 

Bakingamo rūmai atsisakė komentuoti šiuos žurnalo teiginius, o karalienės viešų pasirodymų tvarkaraštis išliko tvirtas ir nesikeičiantis.

Tai ne pirmas kartas, kai šis žurnalas skelbia skandalingus straipsnius apie karališkąją šeimą. Nuo 2011 metų, kai Kate Middleton tapo šios šeimos nare, ji nuolat atsidurdavo šio žurnalo taikinyje dėl tariamo nėštumo. Žurnalas „Globe“ anksčiau netgi teigė, kad Kembridžo hercogienė Catherine patyrė persileidimą.

Kaip žinoma, karališkos britų šeimos ir žiniasklaidos santykiai šiuo metu kaip niekad įtempti. Rugsėjo mėnesį didžiulis skandalas kilo dėl prancūzų žurnalo „Closer“ išspausdintų nuotraukų iš privačių princo Williamo ir jo žmonos Catherine atostogų atokioje saloje, kuriose Kate nufotografuota iki pusės apsinuoginusi.

O kelios savaitės prieš tai, viso pasaulio žiniasklaidą apskriejo nuotraukos iš jauniausio karališkosios šeimos nario princo Harry šėlionių Las Vegase. Nuotraukose vaikinas buvo visiškai nuogas, intymią vietą prisidengęs tik rankomis.

Tad ši amerikiečių žurnalo publikacija neabejotinai įpils šaukštą žibalo į vis dar rusenantį laužą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius