Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Daugiausiai uždirbanti moteris Holivude: Scarlett Johansson už vieną filmą gaus 31 mln. dolerių

Aktorė Scarlett Johansson šiuo metu derasi dėl naujo „Marvel“ filmo „Juodoji našlė“ („Black Widow“) ir užkulisiuose jau kalbama, kad pasibaigus deryboms ji taps daugiausiai uždirbančia aktore Holivude. Už vieną filmą ji gali gauti net 31 mln. JAV dolerių (25,3 mln. eurų), o tai – rekordinis honoraras aktorei moteriai.
Scarlett Johansson filme „Keršytojai“ (2012 m.)
Scarlett Johansson Juodąją našlę jau įkūnijo filme „Keršytojai“ / Kadras iš filmo

Scarlett Johansson Juodąją našlę Natashą Romanoff jau yra vaidinusi kituose „Marvel“ filmuose apie superherojus, tačiau dabar planuojamas atskiras filmas, skirtas vien šiai herojei.

Kaip skelbia „Daily Mail“, filmą kursiančios kompanijos „Marvel“ ir „Disney“ sutiko už jį Scarlett Johansson sumokėti 25 mln. JAV dolerių (20,4 mln. eurų) honorarą ir papildomą 6 mln. dolerių (4,9 mln. eurų) bonusą, jei filmas kino teatruose uždirbs daugiau nei 900 mln. JAV dolerių (736 mln. eurų), o kad taip ir bus, praktiškai neabejojama.

Pranešama, kad jos agentai taip pat derasi ir dėl papildomo prodiuserės honoraro – tokiu atveju aktorė gautų dar ir procentą ar kelis nuo bendro filmo pelno.

Planuojama, kad filmas apie Juodąją našlę kino ekranus pasieks 2020 metais. Šiuo metu jam yra rašomas scenarijus.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Scarlett Johansson
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Scarlett Johansson

Scarlett Johansson kaip Juodoji našlė pirmą kartą debiutavo 2010 metais filme „Geležinis žmogus 2“ („Iron Man 2“), o nuo to laiko jos herojė pasirodė jau penkiuose „Marvel“ filmuose apie superherojus. Šią vasarą pasirodys ir šeštasis – „Begalybės karas. 1 dalis“ („Avengers: Infinity War“).

Nepaisant didžiulio Scarlett Johansson honoraro, jos atlygis už vieną filmą vis tiek bus dvigubai mažesnis už Roberto Downey jaunesniojo, kuris už „Geležinį žmogų“ gavo 50 mln. JAV dolerių (40,8 mln. eurų) neskaitant bonusų.

Tačiau viliamasi, kad Scarlett Johansson pralauš ledus kitoms aktorėms – dabar tiek, kiek ji gaus už vieną filmą, jos kolegės uždirba per visus metus. Štai 2017 metais „Forbes“ paskelbtame daugiausiai uždirbančių aktorių sąraše pirmavo Emma Stone su metiniu uždarbiu, kuris siekė 26 mln. JAV dolerių (21,2 mln. eurų). Antroje vietoje buvo Jennifer Aniston su 25,5 mln. JAV dolerių (20,8 mln. eurų), o trečioje – Jennifer Lawrence su 24 mln. JAV dolerių (19,6 mln. eurų).

Beje, kalbant apie Scarlett Johansson superherojės filmą negalima nepalyginti jo su „Nuostabiąja moterimi“ („Wonder Woman“) – pirmu superherojų filmu, kurio pagrindine ašimi buvo moteris. Ši juosta tapo didžiuliu hitu kino teatruose ir uždirbo per 600 mln. JAV dolerių (490 mln. eurų), nors pagrindinę heroję įkūnijusi aktorė Gal Gadot už savo darbą tegavo 300 tūkst. JAV dolerių (245 tūkst. eurų).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius