Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Davidas Beckhamas filme „Karalius Artūras“ debiutavo kaip aktorius: žiūrovai jo vaidybą sumalė į miltus

Futbolininko karjerą baigęs Davidas Beckhamas neslėpė, kad norėtų išbandyti jėgas Holivude, o jo pirmuosius žingsnelius jau galima ir įvertinti – Davidas atliko epizodinį vaidmenį šiuo metu kinuose rodomoje nuotykių dramoje „Karalius Artūras: kalavijo legenda“.
Davidas Beckhamas filme „Karalius Artūras“
Davidas Beckhamas filme „Karalius Artūras“ / Kadras iš filmo

TAIP PAT SKAITYKITE: Karalių Artūrą Guy Ritchie filme suvaidinęs Charlie Hunnamas: „Dabar šio vaidmens atsisakyčiau“

Britų režisieriaus Guy Ritchie kurtame filme Davidas Beckhamas gavo epizodinį vaidmenį ir turėjo pasakyti trumpą eilutę, tačiau žiūrovai jo vos kelių sekundžių pasirodymą ekrane negailestingai sumalė į miltus.

Socialiniuose tinkluose žmonės vienas per kitą kritikavo nevykusią Davido Beckhamo vaidybą.

„Tai pati blogiausia vaidyba, kokią, mano nelaimei, teko matyti“; „Tik ką girdėjau Davido Beckhamo ištrauką naujajame Karaliaus Artūro filme, o Dieve, tai pažeminimas...“; „Manau, kad Davido Beckhamo epizodinis vaidmuo filme „Karalius Artūras“ atgrasė mane nuo jo žiūrėjimo“; „Ikoniškoji akimirka, kuomet karalius Artūras ištraukia kardą iš akmens, sugadinta Davido Beckhamo“; „Tikrai labai laukiau, kada pažiūrėsiu naują Karaliaus Artūro filmą... iki kol sužinojau, kad jame yra Davidas Beckhamas“; – tokie ir panašūs komentarai užtvindė tviterį.

Nepastebėtas liko ir faktas, kad vaidmenį Davidas Beckhamas gavo tik todėl, jog yra geras režisieriaus bičiulis.

„Tai tuo pačiu labai juokinga, nepaprastai nuspėjama ir absoliučiai liūdna, kad Davidas Beckhamas yra „Karaliaus Artūro“ filme“, – rašė vienas komentatorius, o kitas pridūrė: „Davidas Beckhamas „Karaliaus Artūro“ filme (esminėje scenoje, ne kur kitur) įrodo, kad mažo vaidmens davimas garsenybei yra ne tik kvaila, bet ir gali sugadinti visą sceną, kurioje ji pasirodo“.

Kadras iš filmo/Davidas Beckhamas filme „Karalius Artūras“
Kadras iš filmo/Davidas Beckhamas filme „Karalius Artūras“

Nors sulaukė negailestingos žiūrovų kritikos, pagrindinio vaidmens atlikėjas Charlie Hunnamas gyrė Davidą Beckhamą ir jo atsidavimą.

„Jis tai priėmė labai rimtai. Turiu omenyje, kad jis galėjo tiesiog pasirodyti, suvaidinti tą epizodą, labai nesigilinti ir iš to šiek tiek pasijuokti, – sakė jis žurnalui „Men's Health“, – Bet jis dirbo su vaidybos treneriu ir atėjo pasiryžęs gerai atlikti savo darbą. Staiga pasidarė aišku, kodėl jam visa tai (sėkminga jo karjera, – red. past.) nutiko – jis viską priima taip rimtai, it tai būtų širdies smūgis.“

Aš neketinu tapti aktoriumi – tai ne nauja karjera ar kažkas, į ką aš ketinu pasinerti, – sakė Davidas Beckhamas

Davidą Beckhamą užstojo ir filmo režisierius Guy Ritchie, trečiadienį „Good Morning Britain“ laidoje sakęs: „Jis talentingas aktorius, labai pasitiki savimi priešais kamerą.“

Tuo tarpu pats Davidas Beckhamas sakė, kad vaidmuo šiame filme – ne naujos karjeros pradžia, o paprasčiausias asmeninis iššūkis, kurį jis sau išsikėlė.

„Aš neketinu tapti aktoriumi – tai veikiau kažkas, ką aš veikiu, nes man tai patinka, ir dar su draugu. Tai ne nauja karjera ar kažkas, į ką aš ketinu pasinerti, – sakė Davidas Beckhamas. – Man visada patiko iššūkiai ir paprastai jie būdavo susiję su sportu, bet šįkart nežinojau, ar man pasiseks. (Vaidinti) buvo baugu, bet Charlie buvo puikus ir man patarė. Guy yra ganėtinai grėsmingas kaip bosas, bet jis mano draugas, tad žinai, kad jis tavimi pasirūpins.“

Filme „Karalius Artūras: kalavijo legenda“ be Charlie Hunnamo ir Davido Beckhamo taip pat vaidina Jude'as Law, Ericas Bana, Annabelle Wallis, Poppy Delevingne ir kt.

Štai ištrauka iš filmo, kur pasirodo Davidas Beckhamas, ir juostos anonsas:

VIDEO: King Arthur Legend of the Sword Movie Clip "Both Hands" - Charlie Hunnam & David Beckham
VIDEO: KARALIUS ARTŪRAS: KALAVIJO LEGENDA - Ekskaliburo istorija kinuose gegužės 12 d. (naujausias anonsas)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius