Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Davidas Beckhamas už melagingus kaltinimus neištikimybe gaus apvalią sumelę

Futbolininkas Davidas Beckhamas turėtų gauti apie 500 tūkst. svarų sterlingų (apie 2 mln. Lt) už tai, kad buvo neteisingai apkaltintas mokėjęs prostitutei už intymias paslaugas.
Davidas Beckhamas su sūnumis Romeo (kairėje) ir Cruzu.
Davidas Beckhamas su sūnumis Romeo (kairėje) ir Cruzu. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Nemenką sumą į D.Beckhamo sąskaitą turės pervesti vokiečių įmonė „Bauer“, leidžianti žurnalą „In Touch“. Būtent šis leidinys paskelbė, kad futbolininikas naudojosi prostitutės Irmos Nici paslaugomis viename Niujorko viešbučių.

35-erių D.Beckhamas į teisininkus kreipėsi, kai praėjusių metų rugsėjį pasirodė publikacijos apie tariamą jo neištikimybę. Skandalinga istorija buvo išpublikuota JAV ir Vokietijos leidiniuose. Leidybos kompanija „Bauer“ veikia ir kitose šalyse, pavyzdžiui, Didžiojoje Britanijoje leidžia tokius žurnalus kaip „Closer“ ir „Grazia“.

Naujienos apie D.Beckhamo pergalę Vokietijoje iškeltoje byloje pasirodė praėjus vos dienai po to, kai Amerikos teisme futbolininkas patyrė fiasko. Čia nagrinėjant tą pačią istoriją teisėjas atmetė skundą dėl šmeižto, mat pritrūko įrodymų, kad kompanija „Bauer“ melagingus faktus pateikė piktavališkai, kaip kad reikalauja JAV įstatymai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius