Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Davidas Hasselhoffas 59-ąjį gimtadienį šventė žiūrėdamas erotinį spektaklį

TV serialo „Gelbėtojai“ žvaigždė Davidas Hasselhoffas savo 59-ąjį gimtadienį atšventė drauge su savo mergina Hayley Roberts bei keletu draugų, aplankydamas Las Vegase rodomą erotiškiausią „Cirque du Soleil“ spektaklį „Zumanity“.
D.Haselhoffas
D.Haselhoffas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Prieš spektaklį šnekučiuodamasis su seksualiaisiais „Zumanity“ artistais, Davidas neslėpė džiaugsmo, kad savo mėgstamiausią „Cirque du Soleil“ šou gali parodyti savo draugei Hayley bei keletui draugų, kurie šį spektaklį stebės pirmą kartą.

Jau tapo įprasta, kad šiame nuo 2003-ųjų metų Las Vegase rodomame šou, didžiausios Holivudo žvaigždės apsilanko ne tik norėdamos smagiai, paslaptingai ar net kiek erotiškai praleisti vakarą, bet mielai renkasi gimtadieniams, bernvakariams, mergvakariams ar kitoms sukaktuvėms paminėti.

Štai prieš metus savo 37-ąjį gimtadienį švenčianti čia buvo užfiksuota ir supermodelis Heidi Klum, kuri „Zumanity“, sėdėdama pirmose eilėse, stebėjo drauge su savo romantiškuoju vyru Sealu. Stebintis šou buvo pagautas ir Vokietijos teniso žvaigždė Borisas Beckeris, Klivlendo „Cavaliers“ krepšininkas Alanas Andersonas, „Playboy“ įkūrėjas Hughas Hefneris bei daugelis kitų.

Brangiausio pasaulyje šou kūrėjo „Cirque du Soleil“ spektaklis „Zumanity“ – tai kabareto stiliaus profesionaliausių pasaulio artistų pasirodymas, skirtas tik suaugusiems. Sakoma, jog „Zumanity“ atskleidžia kitą, jausminę ir geidulingą, „Cirque du Soleil“ pusę. „Zumanity“ – tai spektaklis, kuriame susipina erotiška muzika, šokis bei akrobatika. Neretai pasirodyti spektaklyje yra pakviečiama ir garsiausia pasaulyje burleskos karalienė Dita Von Teese.

Tuo tarpu Lietuvos publika Vilniaus „Siemens“ arenoje gruodžio 15–17 dienomis nepamirštamus akrobatikos numerius atliekančius „Cirque du Soleil“ artistus pirmą kartą galės išvysti visai šeimai skirtame spektaklyje „Saltimbanco“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius