Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Davidas Jasonas apie Miley Cyrus: „Netekome bet kokių standartų“

Britų serialo „Only Fools and Horses“ (liet. „Tik kvailiai ir arkliai“) žvaigždė seras Davidas Jasonas nebeiškentė ir viešai išreiškė savo nuomonę apie amerikiečių dainininkę Miley Cyrus ir jos išsišokimus.
Miley Cyrus
Miley Cyrus / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Praradome bet kokius standartus. Miley Cyrus yra tikras konspektas to, kas tapo leidžiama“, – sakė jis. 21-erių atlikėją jis paskelbė „gerų manierų ir moralės erozijos simboliu“, – rašo portalas mirror.uk.co.

Pats jau 73-ejų sulaukęs D.Jasonas sakė leidiniui „The Sun“: „Nors ir galiu suprasti, kodėl, tačiau Miley Cyrus mes suteikėme per daug dėmesio ir taip ją tik drąsinome. Taigi jaunos mergaitės dabar galvos, kad toks kaip jos elgesys yra tinkamas vyrams vilioti. Mes netekome bet kokių standartų. Negalima viso to rodyti.“

„Jos elgesys yra gerų manierų ir moralės erozija. Tai tiesiog mus tempia žemyn. Vietoje to, kad žvelgtume viršun, į pozityvius dalykus, mes smengame gilyn“, – kalbėjo jis. 

Youtube.com stop kadras/Seras Davidas Jasonas
Youtube.com stop kadras/Seras Davidas Jasonas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius