Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Deimanto kaktoje nepakako: Lil Uzi Vert taps pirmuoju planetos savininku

Reperis Lil Uzi Vert neilgai trukus taps pirmuoju žmogumi pasaulyje, kuriam priklausys visa planeta. Taip, šia naujiena patikėti nelengva.
Reperis Lil Uzi Vert
Reperis Lil Uzi Vert / Vida Press nuotr.

Pasak atlikėjos Grimes, Elono Musko mylimosios ir jo sūnaus X Æ A-Xii motinos, kišenes gerokai patuštinęs reperis savo pirkiniu įeis į istoriją, rašo Metro.co.uk.

Tviteryje Grimes persidalijo nuotrauka planetos, vadinamos WASP-127b. Tai milžiniška už Jupiterį, didžiausią Saulės sistemos planetą, didesnė dujinė egzoplaneta.

„Pasirodo, Lil Uzi Vert priklauso ši planeta – tik informuoju“, – prie nuotraukos rašė Grimes.

WASP-127b buvo atrasta 2016 m. Ji – 1,4 karto didesnė už Jupiterį. Planeta skrieja aplink geltoną žvaigždę, o orbitą įveikti užtrunka 4,2 Žemės dienas.

Lil Uzi Vert, kurio tikrasis vardas Symere’as Bisilas Woodsas, patvirtino planetos įsigijimo planus ir sakė, kad ši žinia turėjo būti staigmena: „Norėjau visus nustebinti. Vis dar tvarkomi reikalai“.

„Dokumentai beveik sutvarkyti, kad Lil Uzi Vert WASP-127b priklausytų teisiškai. Įspūdingas pasiekimas! Pirmasis žmogus, legalus planetos savininkas“, – toliau tviteryje džiaugsmo neslėpė Grimes.

Kol Richardas Bransonas, Jeffas Bezosas ir Elonas Muskas varžosi kosmoso turizmo sektoriuje, reperis į pirkinių krepšelį krauna planetas. Neblogas paišlaidavimas.

Žinoma, internautams kilo begalė klausimų, kaip, pavyzdžiui, „kam jam reikalinga planeta, ant kurios negali net nusileisti?“

Tačiau labiausiai jie smalsavo dėl dujinės milžinės kainos. Juk visai neseniai, vasario mėnesį, reperis visus nustebino įsigijęs 24 mln. dolerių vertės deimantą ir įsistatęs jį į kaktą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius