Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dėl koronaviruso grėsmės nukeltas tūkstančius pritraukiantis „Coachella“ festivalis

Vienas didžiausių pasaulio muzikos ir meno festivalių „Coachella“ bus atidėtas dėl koronaviruso grėsmės. Organizatoriai planuoja, kad balandį turėjęs vykti festivalis įvyks spalį, praneša CNN.
Festivalio „Coachella“ akimirka
Festivalio „Coachella“ akimirka / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Kasmet Kalifornijoje rengiamas muzikos ir menų festivalis „Coachella“ bus nukeltas į spalio mėnesį. CNN skelbia, kad šį sprendimą organizatoriai priėmė dėl koronaviruso grėsmės.

Festivalis, kuris kiekvienais metais pritraukia virš 100 tūkst. dalyvių, šiais metais turėjo vykti balandžio 10-12 dieną ir taip pat balandžio 17-19 dieną.

AFP/„Scanpix“ nuotr./„Coachella“ festivalio dalyvių stilius
AFP/„Scanpix“ nuotr./„Coachella“ festivalio dalyvių stilius

Festivalio datos pasikeitimus paskatino ir kitas garsus renginys „South by Southwest“ Teksaso valstijoje. Abu festivaliai prisijungė prie daugybės kitų renginių, koncertų, kurie atšaukė pasirodymus dėl plintančios koronaviruso grėsmės pasaulyje.

Šių metų „Coachella“ festivalyje turėjo pasirodyti Travisas Scottas, roko grupė „Rage Against the Machine“. Dar nėra tiksliai žinoma, ar šie atlikėjai pasirodys ir rudenį. Festivalyje pasirodyti ketina ir Calvinas Harrisas, Lewisas Capaldi, Charlie XCX, „21 Savage“, Lana Del Rey, Lil Nas X ir daugelis kitų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius