-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dėl savo gyvybės bijanti Billie Eilish ėmėsi veiksmų prieš ją persekiojantį vyrą

Billie Eilish jau keletą mėnesių nesijaučia saugi net savo namuose. Staiga išgarsėjusi dainininkė siekia, kad ją persekiojančiam, jai grasinančiam ir ramybėje nuo rugpjūčio nepaliekančiam vyrui būtų skirta apribojanti nutartis.
Billie Eilish
Billie Eilish / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Billie Eilish

Vasario 11 d. pildytuose ir „E! News“ gautuose dokumentuose dainininkė teismo prašo patenkinti jos prašymą išduoti apribojančią nutartį prieš 23-ejų Johną Matthewsą Hearle’ą, taip pat besivadinantį Adamu Luciferiu. Papildomos apsaugos ji paprašė ir savo tėvams Maggie Baird ir Patrickui O’Connelui, teigiama dokumentuose.

Apribojanti nutartis draustų asmeniui artintis prie B.Eilish ir jos šeimos narių tam tikru atstumu.

Pasak dainininkės liudijimų, pastaruosius šešis mėnesius minėtas vaikinas ją „persekioja ir grasina“, lūkuriuoja mokyklos automobilių stovėjimo aikštelėje kitapus B.Eilish šeimos namų.

Rugpjūtį, kaip teigė mergina, jos šeimai priklausančioje teritorijoje jis pradėjo palikinėti „itin trikdančius ir grasinančius“ laiškus. Viename jų neva buvo parašyta: „Negausi to, ko nori, nebent tai, ko nori, yra mirti dėl manęs.“

23-ejų persekiotojas „daugumą naktų“ nakvojo mokyklos teritorijoje ir „nenuleisdavo akių nuo manęs man atvykstant ir paliekant šeimos namus“, dokumentuose dėstė B.Eilish.

„Kaskart važiuojant namo mane užvaldo nerimas, baiminantis, kad Hearle’as ten manęs lauks ir dažniausiai jis ten būna. Man įsukus į kiemą ir išlipus iš automobilio, girdžiu Hearle’ą kalbantį su savimi grėsmingu balsu, kas tik sustipriną mano nerimą, – tęsė ji.

Kai Hearle’as mane pamato, visada ką nors pasako arba parodo, arba atlieka man skirtą gestą… Pavyzdžiui, neseniai man parkuojant automobilį kieme jis pirštu perbraukė sau per gerklę. Supratau tai kaip Hearle’o norą man kažkokiu būdu sukelti skausmą.“

Gruodį 19-ą gimtadienį atšventusi B.Eilish pridūrė, kad šis persekiotojas – pagrindinis jos nerimo, baimės ir emocinio streso net tada, kai ją supa jos apsaugos komanda, priežastis.

Tai ne pirmas kartas, kuomet B.Eilish susiduria su nemalonų dėmesį jai rodančiais asmenimis. Pernai gegužę laikiną apribojančią nutartį dainininkės prašymu teismas skyrė į jos šeimos namų teritoriją įsibrovusiam gerbėjui.

TAIP PAT SKAITYKITE: Su kūno kritikais kovojanti Billie Eilish prisipažino badavusi ir išbandžiusi lieknėjimo tabletes

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius