Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dėl „The Beatles“ išsiskyrimo kaltinti reikia visai ne P.McCartney, o J.Lennoną

Paulas McCartney (79) tikina, kad būtent kolega Johnas Lennonas nusprendė, jog „The Beatles“ nepavyks išspręsti visų problemų ir grupė privalo išsiskirti, taip paneigdamas daugiau nei penkis dešimtmečius sklandžiusią teoriją, jog ketveriukę iš Liverpulio išardė jis.
Yoko Ono, Johnas Lennonas, Paulas McCartney
Yoko Ono, Johnas Lennonas, Paulas McCartney / Vida Press nuotr.

„Skyrybų aš neinicijavau. Tai mūsų Johnny darbas“, – sakė Paulas McCartney interviu „BBC Radio 4“, kuris į eterį bus paleistas spalio 24 d., rašo Nypost.com.

„Vieną dieną Johnas įėjo į kambarį ir pranešė „Palieku „The Beatles“. Ar tai ne iširimo inicijavimas?“ – tęsė atlikėjas, kaip teigiama „The Guardian“ paviešintoje interviu ištraukoje.

Vida Press nuotr./„The Beatles“
Vida Press nuotr./„The Beatles“

Paulas McCartney toliau pasakojo, kad naujas grupės vadybininkas Allenas Kleinas patarė jiems bent jau kurį laiką apie skyrybas nieko niekam neprasitarti, kol jis jų vardu tvarkė sandorių reikalus, tačiau bosine gitara grojęs muzikantas neiškentėjo ir nenulaikė liežuvio už dantų, o apie tai užsiminęs tapo dar ir „The Beatles“ skyrybų veidu bei neva priežastimi.

„Atsibodo tai slėpti“, – pasak ištraukos, BBC sakė Paulas McCartney.

Jis pridūrė, kad naujos Johno Lennono ir jo žmonos Yoko Ono „aistros“, tokios kaip garsieji protestai lovose, buvo nesuderinami su grupės veikla – dėl Johno Lennono pašalinių užsiėmimų jie negalėjo kurti ir įrašinėti naujų dainų.

„Tiesa tokia, kad Johnas su Yoko kūrė naują gyvenimą, – paaiškino Paulas McCartney. – Johnas troško atsiskirti nuo visuomenės, nes, žinai, jį užaugino teta Mimi, kuri buvo gan griežta, todėl jis nuolat ieškojo būdų, kaip išsilaisvinti.“

Sprendimas išsiskirstyti savais keliais Johnui Lennonui atrodė „gan jaudinantis“, priminė santuokos nutraukimą, toliau prisiminimais dalijosi Paulas McCartney, bet grupės nario mylimajai kritikos neturėjo. Johną Lennoną ir Yoko Ono jis pavadino „puikia pora“.

„Tai buvo mano grupė, mano darbas, mano gyvenimas, todėl norėjau tęsti“, – sakė Paulas McCartney apie troškimą išsaugoti ketveriukę. – Aš iširimo neinicijavau. Tai padarė mūsų Johnny, vieną dieną pareiškęs „Palieku grupę.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius