-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dėl vaidmens filme „Betmenas“ superherojų įkūnyjęs R.Pattinsonas griebėsi melo

Vienas pirmųjų ir labiausiai mylimų superherojų – Betmenas – jau kovo 4 dieną sugrįžta į didžiuosius ekranus su istorija apie savo kaip kaukėto kovotojo už teisybę kelio pradžią. Prie pirmąkart šį didvyrį įkūnysiančio Roberto Pattinsono filme prisijungė visas būrys ryškiausių Holivudo garsenybių – Zoe Kravitz, Colinas Farrellis, Andy’is Serkisas, Peteris Sarsgaardas ir kiti.
Robertas Pattisonas
Robertas Pattisonas / Stop kadras

Tiesa, nors scenarijus buvo rašytas specialiai R.Pattinsonui, jam teko imtis melo, kad galėtų atvykti į bandomuosius filmavimus, kaip rašoma „Clinic 212“ išplatintame pranešime spaudai.

„Betmeno“ aktorių atrankos vyko tuo metu, kai R.Pattinsonas tik buvo pradėjęs filmuotis Christopherio Nolano juostoje „Tenet“, todėl jam teko gudrauti, kad niekas nė neįtartų, kur laikas nuo laiko dingsta.

Tačiau ne veltui sakoma, jog melo kojos trumpos – garsusis režisierius greitai suprato, kas iš tiesų vyksta, nes taip pat bendradarbiauja su „Warner Bros.“ kompanija.

VIDEO: BETMENAS / The Batman - naujausias filmo anonsas (kinuose nuo 2022 m. kovo 4 d.)

„Buvo gan juokinga, nes Chrisas (Nolanas) visuomet yra toks paslaptingas dėl visko, kas susiję su jo filmais. Tad man teko tylėti apie bandomuosius filmavimus Betmeno filmui. Teko meluoti Chrisui, kad galėčiau tai padaryti – pasakiau, kad mano šeimoje nutiko nelaimingas atsitikimas. O jis atsisuko ir tiesiai pareiškė: tu dalyvauji atrankose į „Betmeną“, ar ne?“ – gėdingą akimirką prisimena R.Pattinsonas.

Dar viena įdomi detalė – kadangi tuo metu dar nebuvo sukurtas naujasis superherojaus kostiumas, atrankų metu R.Pattinsonui teko prieš kameras stotis apsirengus 1995-ųjų metų filme „Betmenas amžiams“ aktoriaus Valo Kilmerio dėvėtu kostiumu. Na, o naujoje juostoje žiūrovai pirmąkart išvys Briusą Veiną su juodai padažytomis akimis – iki šiol šį superherojų vaidinusiems aktoriams vos nusiėmus kaukę, grimas būdavo iškart nuvalomas ir tai keldavo šypsenas akyliausiems istorijos gerbėjams.

Kriminalinė veiksmo drama „Betmenas“ pasakos apie tai, kaip Gotamo miestui kenčiant nuo įvairiausių piktadarių ir nusikaltėlių, jaunajam milijonieriui Briusui Veinui trūksta kantrybė ir jis nusprendžia priemonių imtis pats. Siekdamas paslaptyje išlaikyti savo tapatybę, Briusas su nusikaltėliais ima kovoti vilkėdamas šikšnosparnį primenantį kostiumą, o dėkingi miesto gyventojai netrunka paslaptingąjį kovotoją pavadinti Betmenu.

CLINIC 212 nuotr./Filmas „Betmenas“
CLINIC 212 nuotr./Filmas „Betmenas“

Padedamas ištikimo liokajaus Alfredo ir policijos leitenanto Džeimso Gordono, Betmenas netrukus susiduria su Mįsliumi – paslaptingu žudiku, nusitaikiusiu į Gotamo elitą. Sekdamas Mįsliaus paliktais pėdsakais, Betmenas bus priverstas pasikliauti keisčiausiais sąjungininkais, atras savo šeimos ryšį su Gotamo kriminaliniu pasauliu ir turės pasitelkti visą savo išmintį, jėgas

bei resursus, kad įvykdytų teisingumą galingiems korumpuotiems nusikaltėliams, baimės gniaužtuose įkalinusiems jo mylimą miestą.

Naujausias filmas „Betmenas“ apie visame pasaulyje pamilto superherojaus istorijos pradžią į Lietuvos kino teatrus atkeliaus jau kovo 4 dieną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius