Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dėl vaidmens „Vargdieniuose“, už kurį Anne Hathaway pranašaujamas „Oskaras“, grūmėsi ir seksualioji Scarlett Johansson

Scarlett Johansson atskleidė, kad ji dalyvavo filmo „Vargdieniai“ (org. „Les Misérables“) aktorių atrankoje ir bandė gauti Fantine vaidmenį, už kurį dabar Anne Hathaway liaupsinama kino kritikų ir vieną po kito šluoja prestižiškiausius apdovanojimus.
Scarlett Johansson
Scarlett Johansson / „Scanpix“ nuotr.
„Scanpix“ nuotr./Anne Hathaway – geriausia antro plano aktorė (filmas „Vargdieniai“)
Anne Hathaway

Holivude įprasta neatskleisti aktorių atrankos detalių – vieni vėliau graužiasi, kad negavo ypatingo vaidmens, o filmui nepasisekus, kiti tik džiaugiasi, jog atrankos dieną kažkas jiems pakišo koją ir dabar nereikia raudonuoti iš gėdos.

Tačiau Scarlett Johansson duodama interviu nebandė nuslėpti, kad jai pritrūko tiek nedaug, jog savo rankose pagaliau turėtų taip trokštamą apdovanojimą už vaidybą.

Kino pasaulyje vykstant „Vargdienių“ atrankai sklido gandai, kad Scarlett Johansson bei dainininkė Taylor Swift yra realiausios kandidatės gauti Eponine vaidmenį (jį gavo aktorė Samantha Barks). Tačiau Scarlett atskleidė, kad iš tiesų ji bandė gauti Fantine vaidmenį.

„Aš išdainavau visą savo mažytę širdį“, – apie atranką, kurioje reikėjo pademonstruoti ir savo muzikinius gabumus, pasakojo Scarlett Johansson portalui „Broadway“. 28-erių aktorė pasakojo visiškai nesijaudinusi per atranką, nes muzika jai nėra svetima (2008-aisias ji net buvo išleidusi albumą „Anywhere I Lay My Head“).

VIDEO: Filmo „Vargdieniai“ anonsas

Tačiau lemtingąją atrankos dieną Scarlett Johansson koją pakišo liga. „Man buvo laringitas. Padariau viską, ką galėjau, jog atrankoje to niekas nepastebėtų“, – prisipažino aktorė.

Nors ir prarado galimybę pagaliau būti įvertinta apdovanojimu (Scarlett Johansson keturis kartus buvo nominuota „Auksiniam gaubliui“, tačiau ją pranokdavo vis kitos aktorės), tačiau Scarlett teigia nejaučianti nuoskaudos dėl negauto vaidmens ir juo labiau nepyksta ant kolegės Anne Hathaway. „Žiūrėdama filmą dabar ir matydama, kaip su vaidmeniu susidorojo Anne Hathaway, manau kad man tikrai nebūtų pavykę taip gerai suvaidinti, – nesidrovėdama pripažino aktorė. – Jos vaidyba tobula ir manau, likimas lėmė gauti jai tą vaidmenį.“

30-metė Anne Hathaway už vaidmenį „Vargdieniuose“ jau yra gavusi „Auksinį gaublį“, BAFTA, Kritikų, Aktorių gildijos apdovanojimą. Vasario 24-ąją vyksiančioje „Oskarų“ teikimo ceremonijoje paaiškės, ar pavyks aktorei apdovanojimų sezoną baigti su labiausiai visų aktorių trokštama statulėle.

VIDEO: Scarlett Johansson daina „Anywhere I Lay My Head“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius