-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dėl žvaigždžių pilno trilerio „Agentės 355” platinimo teisių buvo užvirusi kova

Kiek labiau besidomintys kino pramonės užkulisiais žino, kad kasmet vyksta specialios mugės, kuriose kūrėjai pristato savo projektus, o kino studijų prodiuseriai ieško naujų ekranų perliukų. Vienas populiariausių tokių renginių vyksta Kanuose, į jį atvažiuoja ir mūsų šalies kino profesionalai iš abiejų barikadų pusių. Jau kitą savaitę, sausio 14 dieną, į kino teatrus atkeliauja veiksmo trileris „Agentės 355“, dėl kurio, kaip dabar paaiškėjo, 2018-aisiais Kanų kino mugėje kilo tikras ažiotažas – norėdamos gauti išskirtines filmo platinimo teises, „susikovė“ stambiausi kino pasaulio grandai.
Trilerio „Agentės 355” akimirka
Trilerio „Agentės 355” akimirka / Clinic 212 nuotr.
Temos: 2 Trileris Kinas

Konkurencija buvo tokia arši, kad projektas tapo ryškiausiu tų metų pirkiniu. „Universal Pictures“ paklojo vien 20 milijonų dolerių už galimybę trilerį rodyti JAV, „Huayi Bros.“ – dar 20 milijonų už galimybę nuvežti filmą į Kiniją. Tiesa, vėliau, kilus skandalui dėl aktorės Bingbing Fan mokesčių vengimo, studija atsiėmė savo pasiūlymą, bet tai nesutrukdė kūrėjams.

Puikiausiu to įrodymu tapo ekrane pasirodysiantis ryškiausių žvaigždžių pasirodymas. Filme vaidina dvi „Oskarų“ laimėtojos ir viena šių apdovanojimų nominantė: Penelope Cruz, Jessica Chastain, Diane Kruger, Lupita Nyong'o.

„Trileris finansuotas iš privačių, net ir aktorių, lėšų, o tai mums suteikė galimybę kiekvienam prie kūrimo prisidėti daugiau, nei tik vaidinant“, – sakė filmo viena iš prodiuserių tapusi J.Chastain.

Ji neslėpė, jog sunkiausia dalis buvo veiksmo scenos, todėl po filmavimų teko gydytis sumušimus bei mėlynes.

Clinic 212 nuotr./Trilerio „Agentės 355” akimirka
Clinic 212 nuotr./Trilerio „Agentės 355” akimirka

„Negalėsite atplėšti akių nuo to, kaip Diane man spardo užpakalį. Namo grįždavau ne tik pavargusi, bet ir gerokai aplamdyta“, – interviu juokėsi J.Chastain.

Filmo anonsas:

VIDEO: AGENTĖS 355 (2022) veiksmo filmo anonsas

Su Džeimso Bondo ir Borno franšizėmis lyginama juosta „Agentės 355“ pasakos istoriją apie tai, kaip į nusikaltėlių rankas patenka itin slaptas ir mirtinai pavojingas naujas ginklas, o CŽV negali pradėti oficialios paieškų operacijos, neatskleisdama paties ginklo egzistavimo fakto.

Kadangi taip pasielgti būtų pernelyg pavojinga, belieka viena išeitis – imtis problemą spręsti neoficialiai. Neginčytina agentūros specialistė tokioms užduotims yra Meisė Braun (aktorė J.Chastain).

Clinic 212 nuotr./Trilerio „Agentės 355” akimirka
Clinic 212 nuotr./Trilerio „Agentės 355” akimirka

Susipažinusi su situacija, moteris iš karto supranta, kad viena užduoties neįvykdys. Maža to – net ir agentūros viduje esančių pajėgumų nepakaks: šiai misijai reikės ypatingos komandos. Ir Meisė jau žino, kas ją sudarys: jos „dvynė“ slaptosiose Vokietijos tarnybose Marija (akt. D.Kruger), buvusi britų agentūros MI6 darbuotoja ir kompiuterių genijus Chadija (L.Nyong’o) bei neprilygstama Kolumbijos žvalgybos psichologė ir agentė Grasiela (P.Cruz).

Ne visiškai lengvai, bet vis tik įtikinusi agentes prisijungti prie misijos, Meisė sukuria planą ir komanda ima sekti pavogtojo ginklo pėdsakais. Kaip joms seksis ir su kokiais pavojingais iššūkiais moterys susidurs, pamatysime veiksmo kupiname trileryje „Agentės 355“ nuo sausio 14 dienos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius