Demi Moore ir Ashtonas Kutcheris išsiskyrė

Gandų apie garsios poros nesutarimus sklandė jau kurį laiką, tačiau aktoriai vis mėgino lipdyti santykius. Tačiau vakar Demi Moore atstovas spaudai oficialiai patvirtino, kad šešerius metus trukusi jos santuoka su aktoriumi Ashtonu Kutcheriu baigėsi.
Ashtonas Kutcheris ir Demi Moore 2010-aisiais
Ashtonas Kutcheris ir Demi Moore / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Šis mano sprendimas yra labai sunkus ir draskantis širdį, tačiau turėjau tai padaryti. Kaip moteris, motina ir žmona tam tikras vertybes laikau šventomis, dėl to pasirinkau keliauti į priekį“, – sakė 49-erių aktorė.

„Dabar man ir mano šeimai gana sunkus metas, todėl norėčiau paprašyti visų supratingumo ir privatumo“, – pridūrė D.Moore.

33-ejų aktorius socialiniame tinkle „Twitter“ netrukus po D.Moore atstovo pranešimo parašė: „Aš visuomet labai branginsiu laiką, praleistą su Demi. Santuoka yra vienas sunkiausių dalykų pasaulyje ir, deja, kartais ji žlunga.“

Žinia apie poros skyrybas pranešta kelios savaitės po to, kai 22-ejų Sara Leal paskelbė, esą praleido naktį su A.Kutcheriu būtent per jo ir D.Moore šeštąsias vedybų metines. A.Kutcheris, anot merginos, sakė jai, kad jau nebegyvena su savo žmona, todėl ji nemanė daranti ką nors bloga.

„Demi desperatiškai bandė išsaugoti santuoką, tačiau A.Kutcheriui buvo sunku paneigti istoriją su Sara Leal, nes apie šį romaną bylojo gėdingos nuotraukos iš vakarėlio“, – teigė porai artimas šaltinis.

Neištikimybę moteris itin sunkiai išgyveno – jos svoris sumažėjo iki vos 45 kilogramų.

D.Moore vis nepavyksta surasti sau skirtojo – šios skyrybos aktorei jau trečios. Pirmosios įvyko su dainų autoriumi Freddy Moore'u, antrosios – su aktoriumi  Bruce'u Willisu.

D.Moore ir A.Kutcheris susituokė 2005 metais. Jau tada kalbėta, esą santuoka netruks ilgai, mat net 16 metų jaunesnis vyras ilgainiui pradės ieškoti jaunesnės moters.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius