Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Demi Moore prisipažino nekentusi savo kūno

Pernai rudenį pasigirdus kalboms apie aktorės Demi Moore vyro Ashtono Kutcherio neištikimybę, tuo pat metu pasklido kalbos ir apie suprastėjusią aktorės išvaizdą. Naujausiame interviu, išspausdintame žurnale „Harper's Bazaar“, moteris pripažįsta numetusi svorio, tačiau tai, jos manymu, yra normalu.
Demi Moore
Demi Moore / „Scanpix“ nuotr.

„Manau, kad šiuo metu aš labiausiai priimu tokį savo kūną. Taip yra ne tik dėl mano svorio, bet ir dėl visų kitų dalykų, kurie vyksta keičiantis kūnui dėl bėgančio laiko. (...) Aš niekada nemaniau, kad man kas nors sakys: „Tu esi per plona ir ne kaip atrodai“, – 49 metų aktorė prisipažino žurnalui.

Moore taip pat teigė, kad ji, kaip ir daugelis žmonių, iš visų jėgų stengiasi išlaikyti sveikai atrodančio žmogaus išvaizdą.

„Mano santykiai su kūnu – meilė ir neapykanta. Didžiausi konfliktai su mano kūnu kyla tada, kai aš pajuntu, kad jis mane išduoda, arba, kaip buvo anksčiau, man teko kovoti su svoriu“, – teigė D.Moore.

Moteris teigė, kad tokiomis akimirkomis ji pykdavo dėl to, kad negalėdavo valgyti, ko panorėjusi, o jos kūnas atrodydavo kitaip, nei ji trokšdavo.

D.Moore taip pat atskleidė dar vieną netikėtą savo baimę. „Kas mane gąsdina labiausia, tai yra žinojimas, kad negaliu visko pati kontroliuoti. Tai verčia mane jausti nesaugiai“, – prisipažino ji.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius