Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Demi Moore vyras Ashtonas Kutcheris turi bėdą: jį vėl kaltina neištikimybe

Žavųjį aktorių, komiką Ashtoną Kutcherį vėl užklupo šeimyniniai nemalonumai. 23-ejų moteris pareiškė, kad vyras su ja permiegojo po vakarėlio viename San Diego klubų. Merginos teigimu, incidentas įvyko praėjusio penktadienio vakarą.
Ashtonas Kutcheris ir Demi Moore
Ashtonas Kutcheris ir Demi Moore / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

RadarOnline.com nurodo, kad žino moters tapatybę, tačiau nenori jos atskleisti. Ironiška, tačiau kalbos apie neištikimybę praktiškai sutampa su A.Kutcherio ir D.Moore šeštosiomis vedybų metinėmis.

„Ashtonas neatrodė kaip žmogus, švenčiantis vestuvių metines, jis linksminosi su vyrų kompanija“, – sakė vienas klubo, kuriame lankėsi aktorius, svečių.

Nei 33-ejų A.Kutcheris, nei 48-erių D.Moore pasirodžiusios žinios nekomentavo.

Portalas taip pat teigia, kad poros santuoka jau žlugusi, o žurnalas „Star“ jau paruošęs išsamų straipsnį apie tai, jog idiliški poros santykiai subyrėjo dėl A.Kutcherio neištikimybės. Šis leidinys jau anksčiau rašė apie tariamus aktoriaus nuotykius su moterimis. Vieno jų metu jis neva mylėjosi su 21-erių mergina savo namuose, kol D.Moore buvo išvykusi filmuotis. „Jis – puikus meilužis, labai dėmesingas ir malonus“, – tąsyk A.Kutcherį gyrė jo tariama meilužė.

Beje, neseniai vieno filmo premjeroje pasirodžiusi D.Moore atrodė dar lieknesnė nei įprastai, tai pakurstė kalbas, kad penkiolika metų už savo vyrą vyresnė moteris išgyvena sunkų laikotarpį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius