Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dešimt blogiausių 2014-ųjų filmų

Žurnalas „Times“ sudarė pačių prasčiausių 2014-ųjų filmų sąrašą, kuriame – ne vienas lūkesčių nepateisinęs filmas su garsiais aktoriais.
Vieni iš blogiausių 2014-ųjų filmų
Vieni iš blogiausių 2014-ųjų filmų / Filmų plakatai

„Hateship, Loveship“

Vasarą pasirodžiusi drama turėjo atskleisti kitokią aktorės Kristen Wiig, kuri paprastai puikiai pasirodo komedijose, pusę. Deja, rezultatas išėjo nekoks ir kritikai vienbalsiai sutarė, kad jai bent jau kol kas verčiau vaidinti komedinius vaidmenis.

Kino teatruose šis filmas surinko kuklius 80 tūkst. JAV dolerių. Palyginimui, pelningiausias 2014-ųjų filmas „Galaktikos sergėtojai“ uždirbo net 333 mln. JAV dolerių.

VIDEO: Hateship Loveship - Official Movie Trailer #1 (2014) HD

„Viešpatavimas“ („Transcendence“)

Anksčiau vien Holivudo žvaigždės Johnny Deppo pavardė filmo plakatuose garantuodavo, kad jis bus sėkmingas, tačiau pastaraisiais metais jo filmai vienas po kito patiria nesėkmes. Sukurti „Viešpatavimą“ kainavo 100 mln. JAV dolerių, o pasaulio kino teatruose jis uždirbo... tik 103 mln. dolerių. Toks poros milijonų atsipirkimas kino kūrėjams – tikra katastrofa. „Viešpatavimas“ ne tik uždirbo mažai, bet ir sulaukė labai prastų kino kritikų vertinimų – „Forbes“ teigia, kad tik absoliučiai ištikimas Johnny Deppo gerbėjas, perskaitęs filmo recenzijas, vis tiek eitų į kino teatrą žiūrėti „Viešpatavimo“.

VIDEO: Transcendence Official Trailer #1 (2014) - Johnny Depp Sci-Fi Movie HD

„Operacija „Riešutai“ („The Nut Job“)

Kino kritikai šį animacinį filmą tiesiog sumalė į miltus – kritikuotas tiek absoliučiai beprasmis scenarijus, tiek visai nejuokingi juokeliai. Sunkiai suvokiama, kaip tokiame filme sutiko dirbti gerą vardą Holivude užsitarnavę aktoriai Liamas Neesonas ir Willas Arnettas, įgarsinę pagrindinius herojus.

VIDEO: The Nut Job Official Trailer #1 (2014) - Will Arnett Animated Movie HD

„Žiemos pasaka“ („Winter's Tale“)

Daug išreklamuota „Žiemos pasaka“ planavo tapti Valentino dienos hitu, tačiau tą dieną kino teatruose paminėti nutarusios porelės rinkosi kitus filmus. Žurnalas „Times“ rašo, kad Marko Helprino bestseleris nusipelnė tikrai geresnės ekranizacijos nei ši nevykusi Akivos Goldsmano juosta. Visame pasaulyje „Žiemos pasaka“ uždirbo viso labo 30 mln. JAV dolerių, o ją sukurti prireikė... 60 mln. dolerių. Absoliuti nesėkmė.

VIDEO: Winter's Tale - Official Trailer [HD]

„Legenda apie Heraklį“ („The Legend of Hercules“)

Sunku patikėti, kad gali būti dar blogesnis filmas apie garsųjį pusdievį Heraklį nei liepą pasirodęs „Heraklis“ su Dwayne'u Johnsonu-Uola. Deja, toks filmas yra – tai pusmečiu anksčiau pasirodžiusi juosta „Legenda apie Heraklį“. Filmo kūrėjai gal ir tikėjosi, kad įspūdingi Kellano Lutzo raumenys į kino teatrus pritrauks minias žiūrovų, tačiau vien to tikrai neužteko... 

VIDEO: THE LEGEND OF HERCULES - Official Trailer [HD] - 2014

„Apsimeskim farais“ („Let's Be Cops“)

Pagrindiniai filmo aktoriai Jake'as Johnsonas ir Damonas Wayansas jaunesnysis gal ir yra šauni komanda populiariame seriale „Naujokė“, tačiau su komedija „Apsimeskim farais“ duetas smarkiai prašovė pro šalį. Žiūrovų liūdesiui, per anonsą matyti juokeliai buvo viskas, ką ši komedija galėjo pasiūlyti. Nors filmas ir uždirbo 127 mln. JAV dolerių (o jį nufilmuoti teprireikė 17 mln.), dauguma žiūrovų iš kino salių išėjo nusivylę.

VIDEO: Let's Be Cops Official Trailer #1 (2014) HD

„Nors mirk iš gėdos“ („Walk of Shame“)

Ši komedija su žaviąja Elizabeth Banks buvo gegužės mėnesio topas. Deja, blogąja prasme – „Nors mirk iš gėdos“ buvo prasčiausiai žiūrimas to mėnesio filmas. Kritikai komediją traukia per dantį už tai, kad ji sugebėjo įžeisti visus, ką tik įmanoma – filme vaizduojama gausybė rasinių ir religinių stereotipų.

VIDEO: Walk of Shame TRAILER 1 (2014) - Elizabeth Bank, Gillian Jacobs Movie HD

„Vyrai, moterys ir vaikai“ („Men, Women & Children“)

Šioje komiškoje dramoje režisierius Jasonas Reitmanas bando parodyti, kaip internetas neigiamai veikia žmones. Vos prisėdę prie kompiuterio jie tampa žiauriais monstrais, o internete klesti vaikų pornografija, jis skatina paauglių savižudybes, sutuoktinių neištikimybę ir t.t. Režisierius siekė pagvildenti aktualias socialines problemas, tačiau rezultatas vis tik išėjo nekoks.

VIDEO: Men, Women & Children International TRAILER (2014) - Ansel Elgort, Jason Reitman Movie HD

„Šimtas kelių iki grabo lentos“ („A Million Ways to Die in the West“)

Ši komedija galėjo patikti tik patiems ištikimiausiems animacinio serialo „Šeimos bičas“ („Family Guy“) gerbėjams, mat ją kūrė ir pagrindinį vaidmenį atliko kritiškai vertinamas to serialo kūrėjas Sethas MacFarlane'as. Kritikų teigimu, tai buvo tipinė lėkšta komedija paaugliams su labai lėkštais juokeliais. Filme vaidino tokie garsūs aktoriai kaip Charlize Theron, Liamas Neesonas, Amanda Seyfried bei Neilas Patrickas Harrisas, tačiau kaip jie ten atsidūrė, kritikams lieka mįslė.

VIDEO: A Million Ways To Die In The West | Official Red Band Trailer US (2014) Seth McFarlane

„Kartu ne savo noru“ („Blended“)

Komikas Adamas Sandleris niekada nebuvo mėgstamas kino kritikų, tad kone kiekvienas naujas jo filmas sutinkamas surauktais antakiais. Rimto kino mėgėjai nė negaišta laiko tokioms komedijoms, o pačiam Adamui Sandleriui tai nė motais – jo humoro gerbėjų pasaulyje yra užtektinai. Štai ir „Kartu ne savo noru“ į kino teatrus pritraukė minias žmonių, kurie išleido 127 mln. JAV dolerių.

VIDEO: Blended - Official Trailer 2 [HD]

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius