Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Didžiausios „Emmy“ stiliaus nesėkmės: kam verkiant reikia stilisto pagalbos?

Pirmadienio vakarą (Lietuvos laiku – antradienį paryčiais) Los Andžele praūžus prestižiškiausiems televizijos apdovanojimams „Emmy“, ne ką mažiau nei nugalėtojai aptarinėjami ir drabužiai. Juk visiems visada labai knieti pažiūrėti, kas kaip apsirengė – vieniems tai pavyko geriau, kitiems, deja, blogiau.
„Emmy“ apdovanojimų svečiai (iš kairės): Tatiana Maslany, Suzanne Cryer, Tracee Ellis Ross, Leslie Jones ir Karamo Brownas
„Emmy“ apdovanojimų svečiai (iš kairės): Tatiana Maslany, Suzanne Cryer, Tracee Ellis Ross, Leslie Jones ir Karamo Brownas / 15min montažas / „Scanpix“ nuotr.

DAUGIAU APIE „EMMY“ APDOVANOJIMUS BEI JŲ NUGALĖTOJUS SKAITYKITE ČIA

Raudonojo kilimo mados kalbant apie tokio masto renginius visuomet būna vienas iš ryškesnių ir labiausiai aptarinėjamų akcentų.

Ir nors formaliai „Emmy“ apdovanojimuose patiestas buvo ne raudonas, o smėlio spalvos kilimas, esmės tai nekeičia – pasidomėjus nugalėtojais visi vis tiek su nekantrumu skuodžia žiūrėti, kokių stiliaus viražų šįkart pademonstravo garsenybės.

VIDEO: Išsipustę jubiliejinių „Emmy“ apdovanojimų svečiai

Ir paprastai visuomet galima įžvelgti kokią nors tendenciją – ne išimtis ir šie „Emmy“ apdovanojimai. Nemaža dalis viešnių lyg susitarusios rinkosi baltą spalvą, ir dauguma jų pataikė tiesiai į dešimtuką – linksniuojant tas, kurios atrodė geriausiai, atrodo, lyg būtų kalbama apie baltų nuotakų armiją.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Penelope Cruz – viena iš geriausiai atrodžiusių viešnių
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Penelope Cruz – viena iš geriausiai atrodžiusių viešnių
„Scanpix“/„SIPA“ nuotr./Scarlett Johansson – viena iš geriausiai atrodžiusių viešnių
„Scanpix“/„SIPA“ nuotr./Scarlett Johansson – viena iš geriausiai atrodžiusių viešnių

Tačiau kai kurioms su stiliaus reikalais vis tik nepasisekė – kažko pritrūko, kažko buvo per daug, arba apskritai nėjo suprasti, kaip reikėjo sugalvoti šitaip apsirengti.

Pro šalį šį kartą prašovė net aktorės Emilia Clarke bei Alexis Bledel, kurių pavardės paprastai atsiduria geriausiai apsirengusiųjų sąrašuose.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Alexis Bledel
AFP/„Scanpix“ nuotr./Alexis Bledel
AFP/„Scanpix“ nuotr./Emilia Clarke
AFP/„Scanpix“ nuotr./Emilia Clarke

Tracee Ellis Ross visuomet pasižymi išskirtiniu stiliaus jausmu, tačiau jos drąsūs sprendimai suprantami ir priimtini toli gražu ne visiems. Labai prieštaringi vertinimai šįkart lydėjo ir jos gigantišką pūstą rožinę suknelę.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Tracee Ellis Ross
AFP/„Scanpix“ nuotr./Tracee Ellis Ross

Stilisto (arba kito) pagalbos ruošiantis kitiems tokio masto renginiams reikėtų ir aktorėms Tatianai Maslany, Mary Steenburgen, Suzanne Cryer, Tinai Lifford, Yarai Shahidi, Amy Sedaris, Ryan Michelle Bathe ir Carol Kane, TV reporterėms Zuri Hall ir Louise Roe, bei komikėms Leslie Jones, Samanthai Bee ir Michelle Wolf.

Mados kritikai atkreipė dėmesį ir į vyrus – noras išsiskirti iš juodų kostiumų armijos pagirtinas, tačiau šįkart Karamo Brownas, Deonas Cole'as ir Chrisas Sullivanas vis tik perlenkė lazdą.

„Scanpix“ nuotr./Chrisas Sullivanas, Karamo Brownas ir Deonas Cole'as
„Scanpix“ nuotr./Chrisas Sullivanas, Karamo Brownas ir Deonas Cole'as

Daugiau akimirkų iš „Emmy“ apdovanojimų ceremonijos – 15min galerijoje:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius