Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 09 13 /13:23

Didžiausios žvaigždės per telemaratoną ir paramos koncertą rinko aukas uragano aukoms

Naktį iš antradienio į trečiadienį didžiausios pramogų pasaulio žvaigždės suvienijo jėgas tam, kad padėtų uraganų Harvey ir Irma aukoms – per tiesioginį telemaratoną ir paramos koncertą „Ranka rankon“ surinkta 14,5 mln. JAV dolerių (12 mln. eurų).
Leonardo DiCaprio ir Jamie Foxxas
Leonardo DiCaprio ir Jamie Foxxas / Video kadras

Surinkti pinigai atiteks kelioms organizacijoms, tarp jų – „United Way“ ir „Save the Children“.

Specialią valandos trukmės programą organizuoti ėmėsi muzikos prodiuseris Scooteris Braunas ir reperis Bun B. iš Hjustono – būtent šį miestą, taip pat ir Teksasą, rugpjūčio pabaigoje ir užklupo uraganas Harvey visa savo jėga.

Prie „Ranka rankon“ programos savanoriškai prisijungė didžiulis būrys pramogų pasaulio garsenybių, kurios sakė kalbas, pasakojo uragano aukų istorijas, koncertavo ir pačios atsiliepinėjo į skambučius, kuriais buvo renkamos lėšos aukoms paremti.

Video kadras/Prie telefonų (pirmoje eilėje) budi Sofia Vergara, Julia Roberts, George'as Clooney ir Gwen Stefani
Video kadras/Prie telefonų (pirmoje eilėje) budi Sofia Vergara, Julia Roberts, George'as Clooney ir Gwen Stefani

Tarp ryškiausių veidų, kurie apdėjo rinkti aukas uragano aukoms, buvo aktyvus gamtosaugos saugojimo aktyvistas Leonardo DiCaprio, Holivudo žvaigždės George'as Clooney, Julia Roberts, Nicole Kidman, Reese Witherspoon, Bruce'as Willisas, Robertas De Niro, Richardas Gere'as, Tomas Hanksas, Eva Longoria, Matthew McConaughey, Kate Hudson, Catherine Zeta-Jones, Jaredas Leto, Willas Smithas, Sofia Vergara, dainininkai Beyoncé, Justinas Timberlake'as, Cher, Justinas Bieberis, Selena Gomez, reperiai Nicki Minaj ir Drake'as, grupės „Kings of Leon“ ir „Black Eyed Peas“ bei dar kelios dešimtys kitų.

Veiksmas vienu metu vyko scenose Los Andžele, Niujorke ir Našvilyje, bet paskutinis vakaro numeris – George'o Straito, Roberto Earlo Keeno, Chriso Stapletono, Mirandos Lambert ir Lyle'o Lovetto duoklė teksasiečiams – buvo transliuojamas iš San Antonijaus.

„Stichinės nelaimės nesirenka, – vaizdo žinutėje sakė Beyonce. – Joms nerūpi, ar esi imigrantas, juodas ar baltas, ispanakalbis ar azijietis, žydas ar musulmonas, turtingas ar vargšas.“

„Mes čia, kad surinktume pinigų, pakeltume dvasią, – šalia stovint Leonardo DiCaprio sakė aktorius Jamie Foxxas. – Kai stoja sunkūs laikai, mes tokie. Mes užjaučiantys. Mes – nesustabdomi.“

O štai čia galite peržiūrėti visą paramos programą „Ranka rankon“:

VIDEO: "Hand In Hand" A Benefit For Hurricane Relief | MTV

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius