-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Didžioji Britanija pagaliau sutiko įsileisti repo žvaigždę Snoop Doggą

JAV reperis Snoop Doggą laimėjo užsitęsusį teisminį ginčą su Didžiosios Britanijos pasienio apsaugos tarnybomis ir galės atvykti į šią šalį.
Snoop Dogg
Snoop Dogg / AFP/„Scanpix“ nuotr.

38 metų atlikėjui, kurio tikrasis vardas – Calvinas Broadusas, buvo uždrausta atvykti į Jungtinę Karalystę 2007 metais, todėl jis ir reperis Seanas Combsas, pravarde Diddy, buvo priversti atšaukti koncertus Didžiojoje Britanijoje, numatytus jųdviejų gastrolių po Europą programoje.
Šis draudimas susijęs su Snoop Doggo areštu Londono Heathrow oro uoste 2006 metais. Dainininkas buvo suimtas dėl vienų muštynių, kuriose dalyvavo šio atlikėjo aplinkos nariai.

2008 metais draudimas buvo atšauktas, tačiau britų pasienio apsaugos agentūrai šį sprendimą apskundus, byla buvo perduota nagrinėti Pabėgėlių ir imigrantų reikalų tribunolui. Anksčiau šią savaitę tribunolas nutarė, kad neleisti reperiui atvykti į šalį buvo netinkamas sprendimas.

„Nesame patenkinti tribunolo sprendimu, – penktadienį sakė Didžiosios Britanijos pasienio apsaugos agentūros atstovas spaudai. – Nagrinėjame dokumentus ir greitai apsispręsime, ar verta teikti apeliaciją.“
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius