-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Dokumentikas apie Britney Spears kuria kas tik nori, bet jų autorius dainininkė vadina veidmainiais

Britney Spears sureagavo į apie jos gyvenimą kuriamas dokumentikas ir pavadino jas „veidmainiškomis“. Garsi atlikėja taip pat paneigė kalbas, jog neva ne ji yra atsakinga už asmeninę paskyrą instagrame.
Britney Spears
Britney Spears / „Scanpix“ nuotr.

39-erių Britney Spears sukritikavo itin populiarias „New York Times“ ir BBC dokumentikas „Framing Britney Spears“ ir „The Battle For Britney: Fans, Cash And A Conservatorship“. Abejose detaliai pasakojama apie popmuzikos žvaigždės psichologinės sveikatos problemas ir užsienio žiniasklaidos labai smulkiai aprašytus neramumus, kurie privedė prie to, jog jau 13 metų dainininkės finansinius reikalus tvarko jos tėvas Jamie.

„Šios dokumentikos tokios veidmainiškos. Jos kritikuoja žiniasklaidą, o po to pačios (žiniasklaidos priemonės – red. past.) daro tą patį????? Po velnių...“ – rašė Britney instagrame po vaizdo įrašu, kuriame ji nusifilmavo užsiimanti mėgstama veikla – šokanti namuose.

Dainininkė taip pat rašė, kad nors jai skiriamas dėmesys ir „malonus“, ji nesimėgauja tuo, kad tokiu būdu jai vėl primenamos „neigiamos ir traumuojančios“ jos gyvenimo detalės. Nors netrūko kančių, Britney pabrėžė turėjusi ir daug „nuostabių akimirkų“, apie kurias dramatiškose dokumentikose beveik neužsimenama.

„Kodėl reikia nušviesti tik labiausiai neigiamas ir traumuojančias tolimoje praeityje įvykusias akimirkas?“ – tęsė ji.

Beje, vienoje dokumentikų teigiama, kad dainininkės tėtis Jamie, vykstant bylai dėl to, kam turėtų atitekti Britney Spears finansų ir kitų teisinių reikalų tvarkymas, sakė, jog dukra sunkiai serga. BBC dokumentikos autorius ir žurnalistas Mobeenas Azharas matė dokumentus, kuriuose nurodyta, kad viena iš priežasčių, kodėl Britney gyvenimas toks suvaržytas, yra ta, jog jai diagnozuota demencija.

Vėliau jis pripažino, kad tokie kaltinimai skamba labai nepatikimai ir pridūrė, jog, jo nuomone, tai tebuvo viena iš apie dainininkę sklandančių sąmokslo teorijų.

Na, o po to, kai įvyko „New York Times“ dokumentikos premjera, dainininkė prisipažino verkusi net dvi savaites.

„Apie mano gyvenimą labai spekuliuojama, jis stebimas ir teisiamas. Dokumentikų nežiūrėjau, bet iš to, ką mačiau, man pasidarė gėda dėl šlovės spindulių, kuriais buvau apšviesta. Verkiau dvi savaites ir… vis dar kartais verkiu!!!!“ – taip pat instagrame rašė ji.

Apie Britney Spears pastaruoju metu užsienio spaudoje rašoma itin dažnai. Nemažai dėmesio skiriama ne tik jau minėtiems labai liūdnai atrodantiems filmams, bet ir jos kovai teismuose dėl teisės į savo finansų ir kitų teisinių reikalų valdymą susigrąžinimo. Jau kitą mėnesį pati Britney dalyvaus viename iš posėdžių.

Didžiųjų užsienio pramogų portalų dėmesio sulaukė ir buvusio atlikėjos makiažo meistro Billy Brasfieldo paskleistos kalbos, kad neva Britney Spears instagramo paskyrą valdo visai ne dainininkė. Šią informaciją hito „Toxic“ atlikėja paneigė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius